Başkan Nevzat Bugenç'ten Ramazan Bayramı Kutlaması

TAKİP ET

Ramazan ayının birleştirici gücüne dikkat çeken T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Daire Başkanı Nevzat Bugenç, bayramlarda bu duygunun en üst sevilere ulaştığını ifade etti.

Ramazan ayının  birleştirici gücüne dikkat çeken T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Daire Başkanı  Nevzat Bugenç, bayramlarda bu duygunun en üst sevilere ulaştığını ifade etti.

Bugenç ; Müslüman âlemi için heyecanla beklenen önemli bir gün daha geldi, çattı. Dostluğu, sevgiyi, soframızı,hüznümüzü, acımızı ve yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramının tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de Covid 19 salgınına karşı tedbir amaçlı bu bayramı evlerimizden dışarıya çıkmayacak ve sevdiklerimizi ziyaret edemeyecek olmanın hüznü içersinde idrak edeceğiz. İnsanlığın yaşadığı bu hastalık musibetinde de bir hayır olduğunu düşünerek, sahip olduğumuz nimetlerin farkına varmamız içinde bir vesiledir. Tabi bu hastalık nedeniyle bir çok hüznü bir arada yaşadık, bunun en özücü olanı da camilerin kapalı olmasından dolayı cemaatle kılınan, Cuma, teravih ve bayram namazlarının kılınamayacak olmasıdır.  Bütün bu sıkıntılı süreçlere rağmen hayat devam ediyor ve bizde gerek telefon gerekse sosyal medya mecralarını kullanarak bu bayramı evlerimizde kalarak, anne-baba, akraba, eş-dost ve arkadaşlarımızın bayramlarını tebrik etmeyi ihmal etmeden, huzur içerisinde geçirmeye çalışacağız. Bu vesile ile; başta Şanlıurfalı hemşerilerimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum.

Ramazan Bayramı Kutlaması Nevzat Bugenç