Başkan Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa'da Gençlerle Birlikte Buluştu

TAKİP ET

Şanlıurfa'da gençler ile birlikte bir araya gelen Başkan Recep Tayyip Erdoğan buluşmasında bazı açıklamalar yaptı. Pedagojik formasyon hakkında YÖK Başkanı ile yaptıkları görüşmelerinde ''üçüncü ve dördüncü sınıflarda formasyon vermek, üniversiteyi bitirirken formasyon eğitimi almış olsun ya da olmasın dedik ve mutabık kaldık'' ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa’da gençler ile birlikte bir araya gelen Başkan Recep Tayyip Erdoğan buluşmasında bazı açıklamalar yaptı. Pedagojik formasyon hakkında YÖK Başkanı ile yaptıkları görüşmelerinde ‘’üçüncü ve dördüncü sınıflarda formasyon vermek, üniversiteyi bitirirken formasyon eğitimi almış olsun ya da olmasın dedik ve mutabık kaldık’’ ifadelerini kullandı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD’li Jeremy Rifkin’i başdanışman olarak atama konusunda da tepkisini gösteren Başkan Recep Tayyip Erdoğan bu konuda ‘’ Bize yerli ve milli bir zihniyet ve zeka lazım ‘’ dedi.

Son dakika çıkan habere göre Başkan Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa’da gençler ile buluşmasını Haliliye ilçesinde yer alan İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi’nde gençler ile birlikte bir araya geldi. Gençlerle yaptığı buluşmasına İbrahim Tatlıses ile katılan Başkan Recep Tayyip Erdoğan programın açılışında sanatçıdan ‘’ Gülüm Benim’’ şarkısını söyledi. Program açılışında konuşma yapan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa’da farklı bir günün yaşandığını söyledi ve yeni açılan İbrahim Tatlıses Kültür Merkezinin Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını diledi.

Şanlıurfa’da yaklaşık olarak 250 bin gencin oy kullanacağını belirten Erdoğan, Şanlıurfa’nın Türkiye’nin en genç şehirlerinden olduğuna dikkat çekti. Bu şehirde gençlerle bir araya gelmenin çok büyük bir mutluluk olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye’nin bir çok ilçesinde benzer programlar yaparak gençler ile birlikte bir araya gelmeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa’da Gençlerle Birlikte Buluştu