Başkan Şeref Albayrak, Deprem Bölgelerinde Yaraları Sarıyor

TAKİP ET

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Şanlıurfa'nın yanı sıra depremin vurduğu Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta faaliyerlerde bulunarak depremzedelerin yaralarını sarıyor.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, depremin vurduğu Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta faaliyerlerde bulunarak depremzedelerin yaralarını sarıyor.

Türkiye'yi yasa boğan depremlerin yaşandığı ilk andan itibaren sahada olup vatandaşın sıkıntısını gidermeye çalışan Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Şanlıurfa’nın yanı sıra Kahramanmaraş ve Adıyaman'ın da imdadına koştu. Zor günler geçiren depremzedelere kendi elleriyle yemek ve çorba ikramında bulunan Başkan Albayrak, uzattığı yardım eliyle gönüllerde taht kurdu. 

Deprem bölgeleri arasında yer alan Kahramanmaraş ve Adıyaman'da depremzedelerle bir araya gelen Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda "Kahramanmaraş Pazarcık'tan sonra Adıyaman'da da sıcak yemek ve çorba dağıtımındayız. Var gücümüzle milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi. 

​​"ADIYAMAN'IN YANINDAYIZ"​​​​​​

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un başkanlığında gerçekleşen toplantılara da katılan Başkan Albayrak "Adıyaman'da vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için tüm kurumlarımızla birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz." paylaşımı ile dayanışma vurgusu yapmıştı.

Halfeti Belediyesi Şeref Albayrak Adıyaman Şanlıurfa Kahramanmaraş deprem