Bayramda Urfa'da Hava Durumu Nasıl Olacak?

TAKİP ET

Bayramın gelmesiyle birlikte en çok merak edilen konulardan biri de 'hava durumu Urfa'da nasıl olacak?' sorusu. Bayramda sıcaklıklar artarken, Urfa'da hava kapalı olacak.

Bayramın gelmesiyle birlikte en çok merak edilen konuların arasına hava durumu da eklendi. Peki, Şanlıurfa hava durumu nasıl olacak? İlçelerde sıcaklıklar nasıl? 

Hava durumu Urfa için bayram boyunca kapalı olacak. Güneş önümüzdeki günlerde yüzünü nadiren gösterecek. Bugün hava durumu Şanlıurfa için 21 derece olacak. Akşam saatlerine kadar ise şiddetli sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. Cuma günü (yarın) ise sıcaklıklar 23 dereceye çıkacak. Gece sıcaklıklarının yarından itibaren 11 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Hava sıcaklığı cumartesi günü 24, pazar günü ise 27 derece olacak. Bu bayramda Urfa’da hava durumu çok bulutlu ve kapalı olacak.

AKÇAKALE HAVA DURUMU

Hava durumu Akçakale’de de Urfa kent merkezine benzer şekilde bayram boyunca kapalı olacak. Bugün ilçede sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. Hava bugün 22, yarın 23, cumartesi 24 ve pazar günü ise 28 dereceye kadar çıkacak.

BİRECİK HAVA DURUMU

Hava durumu Birecik için kentin geri kalanına göre bazı farklılıklar içeriyor. Bugün sağanak yağışlardan etkilenecek olan ilçede, kent merkezinden farklı olarak bayramın ikinci günü olan cumartesi de yağışlar etkili olacak. Hava bugün 24, yarın 24, cumartesi 25 ve pazar günü 27 derece olması bekleniyor. Birecik’te gece sıcaklıkları ise 8-9 dereceye kadar düşecek.

BOZOVA HAVA DURUMU

Hava durumu Bozova için kent merkezine benzer şekilde olsa da, sıcaklıklar biraz daha düşük olacak. Bugün yağışların etkili olacağı ilçede havanın bayram boyunca çok bulutlu ve kapalı olması bekleniyor. Sıcaklıklar ise yarın 21, cumartesi 22 ve pazar günü 25 derece olacak.

CEYLANPINAR HAVA DURUMU

Hava durumu Ceylanpınar için kent merkezine benzer olacak. Bugün öğle saatlerinde ilçede yağışların etkili olması bekleniyor. Bayram boyunca kapalı bir havanın hakim olacağı ilçede hava sıcaklığı yarın 24, cumartesi 25 pazar günü ise 28 dereceye kadar çıkacak. 

HALFETİ HAVA DURUMU

Hava durumu Halfeti için Urfa kent merkezine benzer şekilde bayram boyunca kapalı olsa da, sıcaklıklar biraz daha düşük seyredecek. Halfeti hava sıcaklığı bugün 22, yarın 22, cumartesi 23, pazar günü ise 24 derece olacak.

HARRAN HAVA DURUMU

Hava durumu Harran için bugün sağanak yağışlı ve 20 derece olarak. Bayramda Harranlıları kapalı bir hava bekliyor. Sıcaklıklar ise yarın 22, cumartesi 23, pazar günü ise 27 derece olacak. 

HİLVAN HAVA DURUMU

Hava durumu Hilvan ilçesinde, kent merkezine benzer olsa da sıcaklıkların daha düşük olması bekleniyor. Bugün sağanak yağışların etkili olacağı Harran’ı bayramda kapalı bir hava bekliyor. Hava sıcaklığı ise bugün 22, yarın 22, cumartesi 23 ve pazar günü 24 derece olacak. Hilvan’da yarın gece sıcaklıklar 6 dereceye kadar düşecek.

KARAKÖPRÜ HAVA DURUMU

Hava durumu Karaköprü için kent merkeziyle neredeyse birebir aynı olacak. Bugün öğleden sonra sağanak yağışlar ilçe merkezinde özellikle etkili olacak. Bayram boyunca ise kapalı ve çok bulutlu bir havanın hâkim olması bekleniyor. Hava sıcaklığı bugün 21, yarın 23, cumartesi 24, pazar günü ise 27 dereceye kadar çıkacak.

SİVEREK HAVA DURUMU

Şanlıurfa kent merkezine en uzak ilçelerden biri olan Siverek’te hava durumu da farklılıklar gösterecek. Hava durumu Siverek için daha fazla yağışlı ve düşük sıcaklıkta olacak. Bugün ilçede kent merkezine oranla daha fazla yağışın olması bekleniyor. Bayramın birinci günü Sivereklileri kapalı bir hava beklerken, cumartesi ve pazar günü şiddetli yağışlar devam edecek. Siverek’te hava sıcaklığı bugün 21, yarın 21, cumartesi 21 ve pazar günü 22 derece olarak ölçülecek. İlçede vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı hazırlıklı olmaları gerekiyor.

SURUÇ HAVA DURUMU

Hava durumu Suruç için kent merkezine benzer olsa da gece sıcaklıklarının daha fazla düştüğünü belirtmek gerek. Bugün yağışlı bir hava hakim olurken, yarın kapalı, cumartesi günü şiddetli yağışlı ve pazar günü yine çok bulutlu bir hava Suruçluları bekliyor olacak. İlçede hava sıcaklığı bugün 22 derece, yarın 22 derece, cumartesi günü 23, pazar günü ise 25 derece olacak. Gece sıcaklıkları ise 6 dereceye kadar düşecek.

VİRANŞEHİR HAVA DURUMU

Hava durumu Viranşehir için Şanlıurfa kent merkeziyle hemen hemen aynı olacak. Bugün öğleden sonra sağanak yağışların hakim olacağı ilçede, bayram boyunca kapalı bir hava bekleniyor. Hava sıcaklığı bugün 23, yarın 22, cumartesi 22 ve pazar günü ise 25 derece olacak bekleniyor. 

Şanlıurfa hava durumu Hava durumu Urfa