Bilim Adamları : Covid-19 Uzaydan Gelmiş!

TAKİP ET

Bilim adamları, dünya çapında 1.000'den fazla insanı öldüren ölümcül koronavirüs, geçen yıl Çin'i vuran bir meteordan geldiğini iddia etti.

Coronavirus, geçen yıl Çin'i vuran METEORITE'den geldi - bomba etkisi yapan bilim adamı iddiası

NATHAN RAO 'nun www.express.co.uk 'ta yayınlanan haberine göre    Coronavirüs , "yüz trilyonlarca" viral parçacığı yayan bir kuyruklu yıldız parçası üzerinde Dünya atmosferine taşındı. Sağlık görevlileri, mağdurlar herhangi bir belirti göstermeden önce yayılabilecek hastalıktan korkuyorlar ve küresel bir salgını kırabilirler. Yeni koronavirüs suşunun ortaya çıkmasının, uzayda dünya atmosferine ulaşan panspermi - enfektif ajanların sonucu olduğu düşünülmektedir.

Bilim adamları uzun zamandır virüslerin, bakterilerin ve DNA iplikçiklerinin kuyrukluyıldızlar ve göktaşları üzerinde taşınan alanda bulunduğunu düşünüyorlar.

Diyorlar ki, gezegenin yüzeyine düşmeden önce insan sağlığı için bir risk oluşturarak Dünya'nın stratosferine sürüklenebilirler.

Yeni koronavirüsün ortaya çıkmasının, geçen sonbahar Çin'de kaydedilen belirli bir göktaşı çarpmasının sonucu olduğu düşünülüyor.

Buckingham Astrobiyoloji Merkezi'nden Profesör Chandra Wickramasinghe şunları söyledi: “Yeni bir koronavirüsün ani salgılanmasının uzay bağlantısı olması muhtemeldir, virüsün Çin içindeki güçlü lokalizasyonu hastalığın en dikkat çekici yönüdür.

“Geçen yıl Ekim ayında Kuzey Doğu Çin'de kısa bir parlamada bir kuyruklu yıldız parçası patladı.

“Bunun, akkor meteorın içinde hayatta kalan enfektif 2019-nCoV virüs parçacıklarının bir monokültürünün içine gömülmüş olabileceğini düşünüyoruz.

“Yüzlerce trilyonlarca enfektif viral partikülün daha sonra ince karbonlu toz şeklinde gömülü olarak serbest bırakılma ihtimalini düşünüyoruz.

“Enfeksiyöz ajanların uzayda yaygın olduğuna, kuyrukluyıldızlara taşındığına ve troposferde Dünya'ya düşebileceğine inanıyoruz.

“Bunlar, geçmişte insan hastalıklarının salgınlarına yol açabileceğini düşündük, yapabilir ve yapmış olabiliriz.

Profesör Wickramasinghe pansperminin Dünya'da yaygın bir viral ve bakteriyel çıkış yolu olduğuna inanıyor.

Bütün organizmalar gelebilirken, başka bir yol, burada zaten böcekleri süperşarj eden DNA iplikçikleri - yaşamın yapı taşlarıdır.

Parçacıklar, genellikle zararsız mikroplar tarafından öldürülmeden önce gezegenlere benzer şekilde sürüklenir.

Profesör Wickramasinghe şunları söyledi: “Bunun yeni koronavirüs ile olabileceğine inanıyoruz.

“Yeni bir enfektif ajan olarak gelmesi muhtemel olsa da, benzer şekilde gelen DNA'nın tetiklediği bir mutasyon unsuru olabilir.

“İnsan genomunda bile DNA'mızın yüzde 40'ının viral olduğunu ve evrimimiz sırasında dahil edildiğini gösteren kanıtlarımız var.

“Bu DNA'nın uzaydan geldiğini ve dağılmadan önce mikro-meteoritler üzerinde atmosfere taşındığını gösteren artan kanıtlar var.

coronavirus uzay bilim adamları profesör chandra wickramasinghe korona virüsünuzay bağlantısı