Birecik El Sanatları Çarşısına Kavuştu

TAKİP ET

Birecik Halk Eğitim Merkezi El Sanatları Çarşısı Açılışı Yapıldı

 ŞANLIURFA - Birecik’te Dr Hüseyin Mirkelam Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından el sanatları çarşısı hizmete açıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Müslüm Şahin, Ustaöğreticiler tarafından yapılan el emeğinin sanata dönüştüğü ürünlerin halk tarafından görülmesi için Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde önceden büyük bir eksiklilk olduğunu , El Sanatları çarşısının olması gerektiğini vurgulayarak usta öğreticilerimizinde büyük bir özveri ile çalışarak bu eksikliği gidermemizde destek oldukları için teşekkür ederim. Ayrıca İlçe Kaymakamımız Fatih Koca ve Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam bey’e desteklerinden dolayı minnettar olduğunu dile getirdi. Bundan böyle Birecik halkı Halk Eğitim Merkezinde üretilen tüm el sanatları ürünlerini çarşımıza gelip yakndan görebilecek ve istediğikleri ürünleri uygun fiyata alabilecekleri için çok mutluyum dedi. 

İlçe Kaymakamı , Mehmet Fatih Koca İlçemize güzellikler katan bu çalışmaları sonuna kadar destekliyorum halka hizmet varsa biz her zaman hizmet edenin yanındayız bu vesile ile Halk Eğitim Müdürü Müslüm Şahin’e ve ustaöğretici arkadaşlarımızın vermiş olduğu emek ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederim . elsaanatları çarşımız tüm Birecik halkına hayırlı olsun şeklinde konuştu.

Açılışa, Birecik Kaymakamı Mehmet Fatih Koca, Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Torun, AK Parti İlçe Başkanı Vahap Aktar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Turğut ve çok sayıda vatandaş katıldı.

birecik el sanatları çarşısı