Birecik Esnafı İsyan Etti, Belediyeye Tepki Gösterdi

TAKİP ET

Birecik esnafı yollarının aylardır yapılmadığına isyan edip 'Her gün toz, toprak silmekten bıktık!' diyerek isyan edip belediyeyi eleştirdi.

Birecik esnafı yollarının aylardır yapılmadığına isyan edip “Her gün toz, toprak silmekten bıktık!” diyerek isyan edip belediyeyi eleştirdi.

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde aylardır yapılmayan yollar esnafı çileden çıkarttı. Meydan Mahallesi’ndeki yollarının Birecik Belediyesi tarafından yapılmadığını öne süren esnaf, sandalye kırıp “Ben vergisini veren, hakkını arayan bir teröristim, çek beni çek, en büyük terörist benim.” diyerek tepkisini gösterdi.


Her gün toz ve toprak temizlemekten bıktıklarını ve bu nedenle iş yapamamaktan şikâyetçi olduklarını belirten bir esnaf, sandalye kırarak, bağırarak tepkisini ifade etti.
Bozuk olan yola birkaç çöp konteyneri yerleştirmenin hizmet olmadığını vurgulayan esnaf, toz ve toprak olan yol nedeniyle sağlıklarının da bozulduğunu iddia etti. Esnafın tepkisi sosyal medyada paylaşıldı. Esnafın tepki gösterdiği anlarda çocukların da kenardan yaşananları seyrettiği görüldü.
 
 

Birecik Esnafı İsyan Etti Belediyeye Tepki Gösterdi Birecik Belediyesi esnaf tepkisi Şanlıurfa haberleri Urfa haberleri son dakika haberleri