Birecik'te Afrin Şehidi Musa Özalkan Adına Kütüphane Açıldı

TAKİP ET

Kurt Ar Uluslararası İnsani Yardım Derneği tarafından, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde Afrin'de şehit düşen Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan adına kütüphane açıldı.

Kurt Ar Uluslararası İnsani Yardım Derneği tarafından, Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Afrin’de şehit düşen Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan adına kütüphane açıldı.
Zeytin Dalı Harekatı’nın üçüncü gününde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Astsubay Üst Çavuş Musa Özalkan adına kütüphane kuruldu.

Şanlıurfa Birecik İlçesi, Han Köyü, Han Ortaokulunda; Afrin'e düzenlenen "Zeytin Dalı Harekatı'da" kahramanca çarpışarak 22 Ocak 2018 tarihinde şehit düşen P.Asb Musa Özalkan adına yapılan kütüphanenin açılışı yapıldı.

Açılışa,Ankara ve İstanbul'dan gelen Kurt-Ar Uluslararası İnsani Yardım Derneği Temsilcileri, Birecik İlçe Milli Eğitim Müdür Mehdi Turğut,Şanlıurfa Kamusen İl Başkanı Hikmet Karakuş,Şehit ve Gaziler Sendika Başkanı Abdullah Uçar, Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Selçuk Tunçay, TURKAV Gaziantep İl Başkanı Selçuk Uğur ve çok sayıda öğretmen ve köy sakinleri katıldı.

Kurt Ar Uluslararası İnsani Yardım Derneği yaklaşık bir yıldır uğraşıyla açılan kütüphanenin adı "Şehit Musa Özalkan Kütüphanesi" olarak belirl…

Kurdukları kütüphaneler ve kitaplıklarda şehitlerin ismini yaşatmak istediklerini belirten Kurt Ar Temsizcileri,
Kütüphaneye Afrin şehidimiz Musa Özalkan adını verdik. Şehitlerimizin ölmediğini biliyoruz ancak ayrıca da kütüphanelerde isimlerini yaşatmak istiyoruz. Bize kitap desteğinde bulunan ve bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

birecik afrin şehidi musa özalkan kütüphane