BİRECİK'TE "ERDOĞAN" COŞKUSU

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av.M. Faruk Pınarbaşı, seçim sonuçlarını seçim ofisinde halkla birlikte takip etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av.M. Faruk Pınarbaşı, seçim sonuçlarını seçim ofisinde halkla birlikte takip etti. Sonuçların kendini hissettirmesinin ardından halka hitaben teşekkür konuşması yapan Pınarbaşı, “Kazanan bütün Türkiye olmuştur” dedi.
 
Pınarbaşı, bayram havasının yaşandığı ilçede seçim ofisinde toplanan vatandaşların tezahüratları arasında konuşma yaptı. Halka hitap ederken, “Şükürler olsun ki önce Allah’ın sonra son sizlerin çok değerli tertemiz oylarıyla önce Şanlıurfa’mız  8 milletvekili çıkarmış, bugün de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için sandık başına giderek, ‘doğru zaman doğru lider’ demiştir. Artık Türkiye Yüzyılının kapıları açılmıştır” diye konuştu.
 
Konuşması sık sık slogan ve alkışlı tezahüratlarla kesilen Pınarbaşı, seçim bölgesi Birecik ve Halfeti halkı başta olmak üzere tüm Şanlıurfalı  hemşehrilerine  teşekkür ederek, “Sizler, Türkiye’nin büyümesini istemeyen ve bu yüzden ‘Recep Tayyip Erdoğan’ı indirin’ diyenlere sandıkta tokat gibi cevap verdiniz. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerine yer verdi.

"TÜRKİYE YÜZYILI" BAŞLADI

Milletvekili Pınarbaşı, Türkiye Yüzyılının kapılarının açıldığına vurgu yaparak, şöyle devam etti: 
“Bu sıcak gecede sizlerle beraber Cumhurbaşkanımızın seçilişini de hep birlikte coşkuyla kutluyoruz. Önce ‘Ak Parti’nin 5 milletvekili çıkaramaz’ dediler. 8 milletvekili  çıkardınız. Cumhurbaşkanımız için ‘Bu dönem gönderiyoruz’ dediler. Ama Cumhurbaşkanımız ne dedi ‘Bay bay Kemal’ dedi. Dediğini de yaptı.  Bu millet kendine hizmet edeni başına tac eder. Cumhurbaşkanımızın Türkiye’yi nereden nereye getirdiği görenler tertemiz oylarıyla onun yanında yer aldılar. Allah hepinizden razı olsun."

PINARBAŞI'NA COŞKULU TEZAHÜRAT 

“Birecik seninle gurur duyuyor” tezahüratlarına “Ben de sizlerle gurur duyuyorum” sözleriyle yanıt veren Milletvekili Pınarbaşı,  şöyle devam etti:
 
“Türkiye’nin büyümesini istemeyen hangi ülke varsa ‘Recep Tayyip Erdoğan’ı indirin’ dediler. Ama siz ne yaptınız onlara sandıkta tokat gibi cevap verip, liderinize sahip çıktınız. Batının Amerika’nın, Almanya’nın bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı vardı ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan ülkemizin 13’ncü Cumhurbaşkanı oldu. Allah hepinizden razı olsun.”
 
Pınarbaşı, Birecik ve Halfeti’deki seçim çalışmalarında kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, tezahüratlar eşliğinde sözlerini tamamladı.

AK Parti Şanlıurfa Av.M. Faruk Pınarbaşı