Birecik Ülkü Ocakları 2 bin kişiye aşure dağıttı

TAKİP ET

Şanlıurfa- Birecik Ülkü Ocakları Başkanı Salih Başkapan ve Ülkü Ocaklarına mensup bir grup genç tarafından, Ülkü Ocakları gençleri ve Başkan Başkapan,kendi emekleri ile hazırlamış oldukları 2 bin kişilik aşureleri plastik kaplarda ilçe halkına ikram edildi

Başkapan;  “Muharrem ayının kutsiyetini hepimiz biliyoruz. Aşure ile insanlarımızın kaynaşmasına vesile olmaya çalışıyoruz.

Birecik Ülkü Ocakları olarak bir çok etkinlik yapmaktayız bunlardan bir tanesi de aşure dağıtma etkinliğimizdir.

Bu gün burada programımıza desteklerini esirgemeyen Birecikli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.  

Birçok duanın kabul edildiği ve esrarengiz hadiselerin cereyan ettiği muharrem ayı biz müslümanlar için büyük önem arzetmektedir. Allahü teâlâ, birçok duayı Aşûre günü kabul etmiştir.

Duaların kabul buyurulduğu bu ayda benim de Allah’a niyazım, tüm Türk ve islam alemini korusun ve muhafaza eylesin, akan kanları ve gözyaşlarını dindirsin. Bizi şeytana ve cümle düşmanlarımıza karşı diri tutsun, iri eylesin, birlik ve beraberliğimizi baltalayan, fitne ve fücur silahları ile bizleri hedef alanları kahreylesin, silahlarını kendilerine çevirsin. O sebeple Aşure gününüzü ve Muharrem ayınızı tebrik eder, bu anlamlı günde aşure ikramımıza icabet eden dualarımıza amin diyen herkese şükranlarımızı sunarız.” Dedi.

ülkü ocakları birecik son dakika