Birecik Ülkü Ocakları Şehitler Ormanı oluşturdu

TAKİP ET

Birecik Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı tarafından Şehitler Anısına Hatıra Ormanı oluşturuldu

Birecik Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı tarafından Şehitler Anısına Hatıra Ormanı oluşturuldu

Toki evleri bölgesinde hazırlanan bir alana "Şehitleri Ormanı" adını veren ülkücüler 4 yüz fidan ekimi yaparak, diktikleri her fidana, şehitlerin adını verdi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, tüm şehitler için yapılan duaların ardından İstiklal Marşı okunduktan sonra açılış yapıldı.

Ülkü Ocakları Birecik İlçe Başkanı Salih Başkapan açılışın ardından yaptığı konuşmada, Şehitler Ormanı açılışımıza katılan,Sayın İl Başkanım Bakır Bostancı, Birecik Türk Eğitim-Sen Temsilcisi Selçuk Tunçay, Milliyetçi Harekat Partisi İlçe Teşkilatı, Genç Bozkurtlara, Şehit Yakınları, Ülkücü Kardeşlerim ve Asena'lar açılışımıza hepiniz hoşgeldiniz şeref verdiniz,  bizden desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamı Dr.Fatih Çelikkaya'ya Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam'a Orman Fidanlık Müdürlüğüne teşekkür ediyorum. Öncelikle Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Dr Sinan Ateş beyefendinin çevrecilik milliyetçiliktir adı altında başlatmış olduğu projeye bizlerde üç aydır başlatmış olduğumuz şehitler ormanımızı tamamladık. 

Vatan, bayrak ve devlet için gözlerini dahi kırpmadan kanlarını sebil eden ölümsüz kahramanlarımızın anısını yaşatacak bu hatıra ormanındaki fidanlar büyüdükçe şehitlerimizi hatırlatacaktır. Şehitlerimizin hatıraları bu güzel alanda canlı kalacaktır” dedi.

 








birecik şehitler ormanı ülkü ocakları