Bireciklilerin Hırsızlık İsyanı: " Devriye Yok, Hırsız Var"

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde gece saatlerinde bir aracı gözüne kestiren iki hırsız, araca girerek içindeki değerli eşyaları soyarak kayıplara karıştı.

Olay dün gece Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde meydana geldi. İki şahıs önce arabayı kontrol ederek arabanın kapısının açık olduğunu fark etti.
Arabayı hedefe koyan hırsızlar, gece saatlerinde tekrar arabaya giderek içindeki değerli eşyaları çalıp kayıplara karıştı. O anlar ise bölgedeki güvenlik kamerasına anbean kaydedildi.

VATANDAŞ TEPKİLİ...
Birecik ilçesinde suç oranlarının artış gösterdiği bu dönemde, özellikle gece saatlerinde meydana gelen hırsızlık vakaları, bölge halkının büyük tepkisini çekiyor.
Birecik'te gece saatlerinde devriye polis ekiplerinin olmadığını ve hırsızların ellerini kollarını sallayarak soygun yaptıklarını ileri süren bölgedeki vatandaşlar, yerel yetkililerden beklediği adımlar arasında, suçla mücadelede daha etkili stratejilerin belirlenmesi, güvenlik personelinin daha aktif rol alması ve toplumla daha yakın bir işbirliği içinde olunması yer alıyor. Bu sayede, Birecik ilçesindeki suç oranlarının azaltılması ve vatandaşların güvenliğinin sağlanması hedefleniyor.

Şanlıurfa Birecik hırsız