BİZ KİM MİYİZ?

TAKİP ET

Değerli Okurlarımız, Öncelikle sizlerle birlikte biz kocaman bir aileyiz. Sizlerin de yakından takip ettiği gibi, başta ekonomi olmak üzere dünyamız ve ülkemizde önemli gelişmeler yaşanmaktadır.

                                           BİZ KİM MİYİZ?

Değerli Okurlarımız,

Öncelikle sizlerle birlikte biz kocaman bir aileyiz. Sizlerin de yakından takip ettiği gibi, başta ekonomi olmak üzere dünyamız ve ülkemizde önemli gelişmeler yaşanmaktadır.

Öte yandan, yaklaşan seçimler nedeniyle kamuoyunda öncelikle seçimin galibi kim olacak sorusu başta olmak üzere pek çok soru akıllara gelmektedir.

Küreselleşen ve hızla gelişen dünyamızda iletişim alanında yaşanan gelişmeler, baş döndürücü boyutlara ulaşmıştır. Artık dünyamız neredeyse küçük bir köy haline gelmiştir. Binlerce kilometre uzaklıkta olan bir ülkedeki her hangi bir olaydan anında haberdar olmaktayız. Bu hız ve rekabet ortamı, maalesef kirli bilgilerin de hızla yayılmasına ve dezenformasyonun yaygınlaşmasına neden olmaktadır.

Hemen hemen her kesim ‘toplumları algılar yönlendiriyor’ sözünü sıklıkla duyuyorsunuzdur.

Bilindiği gibi demokrasinin temelinde yasama. Yürütme ve yargıdan sonra dördüncü erk olarak tarafsız ve özgün basın gelmektedir. Yönetenle yönetilen arasında köprü görevi yapan basın, aslında bir kamu görevi yürütmektedir. Medya dediğimiz kitle iletişim araçları içinde internetin hayatımıza girmesiyle birlikte sosyal medyanın öneminin artmış ve artmaya da devam etmektedir.  Her ne kadar basılı gazetenin tadını veremese de sosyal medya, özellikle yeni nesiller olmak üzere, kişilere hem daha samimi hem anında habercilik anlayışıyla daha objektif gelmektedir.

Bunun aksine iddia edenlerin de haklılık payları vardır. Zira bu amaçla bir düzenlemede yeni yasallaşmıştır.

İşte bizim kim olduğumuz bu gerçeklikler içerisinde kendini göstermektedir.

Öncelikli olarak biz haberciyiz. Bu siteyi sizlerle birlikte daha iyi bir yaşama katkı vermek için oluşturduk.

İlkelerimizin başında doğru ve tarafsız habercilik gelmektedir.

Hiçbir partiye, kişiye, kuruma adı ne olursa olsun herhangi bir oluşuma ne yakınız ne de uzağız. 

Biz milletimiz için görev yapmayı düstur edindik

Bu sitede sesini duyurmak isteyen herkese kapımız açıktır.

Yenilenen ve giderek daha da yeni projelerimizin gerçekleştiğini göreceğiniz sitemizde, yayınlanan haber ve köşe yazılarında bazen elbette hoşuna gitmeyen kişi ve kurumlar bulunacaktır.

Bu haberciliğin hamurunda vardır. Zira görülen aksaklık ve eksikliklerin dile getirilmesindeki kasıt, bunların ortadan kaldırılmasına katkı vermektir.

Sizlere daha iyi hizmet vermek adına kadromuzu her geçen gün büyütüyoruz. Profesyonel ekibimizle kılı kırk yaran uzun uğraşlarla sizlere gerçek gündemi sunuyoruz. Sadece kadro değil teknik donanımımız ve sitemizin görselleri bile yenilenmektedir. Milletimizin gündeminde ne varsa orda olacak ve seslerini yetkili mercilere duyurmaya çaba sarf ediyoruz.

 Elbette yaklaşan seçimlerde ana gündemimizi bu alana kaydıracağız. ‘seçim startı Şanlıurfa’dan verildi’ yazımızda da belirttiğimiz gibi yeni yüzyılın nasıl oluşacağının belirleneceği bir seçim arifesindeyiz. 

O yazımızda; Şanlıurfa’da da tüm ülkemizde olduğu gibi sonuçları asıl belirleyecek olanın ekonomik gelişmelere yönelik siyasilerin plan ve projeleri oluşturacağını belirtmiştik.

İşte bu noktada doğru bilgilerin zamanında vatandaşlarımıza duyurulması büyük önem taşımaktadır.  Her sabah ve günün belirli saatlerinde gerçekleştirdiğimiz gündem toplantılarımızın başköşesinde milletimiz bulunmaktadır.

O zaman sizlerin de bize vereceği en büyük katkı sitemizi takip etmek ve talepleriniz bizlere iletmektir. Bizler sizlerin sesi olurken gördüğünüz aksaklık ve eksikliklerin bize iletilmesi beraberce büyümemizde etkili olacaktır.

Hiçbir zaman tarafsız habercilik anlayışımızdan ödün vermeyeceğiz. Bilgiye dayalı her türlü haber cesurca sitemizde yer alacaktır.

Bizim gibi yayın yapan pek çok internet sitesi elbette var.

Biz hemen hemen medyanın her yerinde giderek artan taraflı habercilikten uzak durarak farkımızı göstermeye devam edeceğiz.

Ve Elbette; vatan, millet, bayrak vaz geçemeyeceğimiz kırmızı çizgimizdir !!!

Özetle hep birlikte geleceği ve daha iyi günleri görmeye emin adımlarla birlikte yürüyeceğiz.

Mutlu ve huzurlu günler dileğiyle Biz de kalın bize katılın

Saygılarımızla…

İletişim: 05426320215

habersanliurfa@hotmail.com  

www.habersanliurfa.net   www.anadoluhaberler.com

Abdullah Cengiz ASA Medya Grubu Haber Şanlıurfa Anadolu Haberler