Bomba Haber! Ahmet Bahçıvan'ın Büyükşehir Adaylığı Netleşti…

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Şanlıurfa Eski Belediye Başkanı Ahmet Bahçıvan ile bir görüşme gerçekleştirdi. Haber Şanlıurfa'nın ulaştığa bilgiye göre YRP'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Bahçıvan oldu.

Yeniden Refah Partisi (YRP) yerel seçimlere yönelik belediye başkan adaylarını açıklamaya başladı. 1994-2004 yılları arasında Şanlıurfa Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Bahçıvan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeden sonra “Yeniden Refah Partisi'nden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Bahçıvan mı olacak?” sorularını akıllara getirirken, Haber Şanlıurfa konunun detaylarına ulaştı. 

BAHÇIVAN: “GELİYORUZ İNŞALLAH!”
Haber Şanlıurfa’nın ulaştığı Ahmet Bahçıvan, “Yeniden Refah’ın Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacak mısınız?” sorusuna, “Geliyoruz inşallah” cevabını verdi. YRP’nin önümüzdeki hafta Ahmet Bahçıvan’ı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklayacağı öğrenildi. 

ERBAKAN: “İSTİŞAREDE BULUNDUK”
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gerçek bir dava adamı, halis bir Milli Görüşçü, Şanlıurfa Belediye başkanlarımızdan Ahmet Bahçıvan ile bir araya gelerek istişarede bulunduk. Nazik ziyareti için kıymetli başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı. .
 

Yeniden Refah Partisi Ahmet Bahçıvan Fatih Erbakan Şanlıurfa Büyükşehir