Bomba Haber! Ümit Özdağ 4 Partili İttifakı Kurdu, Aday Belli Oldu

TAKİP ET

Geçtiğimiz hafta Memleket Partisi'nin ittifaktan ayrılması ve Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı ihtimalinin kalmaması neticesinde aday arayışına giren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yeni ittifakı oluşturarak, cumhurbaşkanı adaylarını belirledi. İşte Haber Şanlıurfa'nın ulaştığı özel detaylar…

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, geçtiğimiz hafta Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin ittifaktan ayrıldığını duyurmuştu. Seçime günler kala siyaset arenası hız kazanırken, yeni gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. 

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, 6’lı Masa’nın cumhurbaşkanı adaylığına ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı göstermesi halinde koşulsuz destekleyeceğini açıklamıştı. Ancak Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklanmasının ardından Mansur Yavaş ısrarından vazgeçen Ümit Özdağ, yeni ittifakı oluşturarak, cumhurbaşkanı adayını da belirledi.

‘ATA İTTİFAKI’ 4 PARTİYLE KURULUYOR!
Haber Şanlıurfa’nın ulaştığı bilgiye göre Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, yarın saat 14.00’da Zafer Partisi Genel Merkezinde ATA İttifakı’nı açıklayacak. ATA İttifakı’nda ise Zafer Partisi, Vatan ve Hürriyet Partisi, Doğru Parti ile Adalet Partisi yer alacak. 

CUMHURBAŞKANI ADAYI SİNAN OĞAN!
Daha önce aralarında Vatan ve Hürriyet Partisi’nin de olduğu 7 siyasi partinin oluşturduğu Türkiye İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan, yeni kurulacak olan ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olacak. Oğan’ın adaylığı önümüzdeki günlerde açıklanacak.

HASAN EĞRİGÖZ / HABER ŞANLIURFA

(Bu haber kaynak gösterilmeden ve haberin linki verilmeden paylaşılamaz https://www.habersanliurfa.net/ )

Zafer Partisi Adalet Partisi ATA İttifakı Sinan Oğan Vatan ve Hürriyet Partisi Doğru Parti ittifak gündem seçim Ümit Özdağ