Bozova'da TAŞ ve MERMER Aileleri arasında Husumet Barışla Sonlandı

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde TAŞ ve MERMER aileleri arasında yaşanan husumet ŞANLIAVŞAR mahallesinde düzenlenen barış yemeği ile son buldu.

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde TAŞ ve MERMER aileleri arasında yaşanan husumet  ŞANLIAVŞAR mahallesinde düzenlenen barış yemeği ile son buldu.

 Bozova'da  insanların huzur , sukunet, barış ve kardeşlik içinde yaşamaları adına Bozova Ziraat Odası Başkanı Müslüm OKAN’nın girişimleri sonucunda  Bozova ilçesine bağlı  Kırsal AĞVERAN(KILÇIK) mahallesinde  TAŞ ve MERMER aileleri arasında yaşanan husumetin son bulması,  için ŞANLIAVŞAR mahallesinde düzenlenen barış yemeğinde  yaklaşık 1000 kişinin katılımıyla gerçekleşen barış yemeğinde Kanaat önderleri STK temsilcileri ,bölgede  sevilen başarılı Dr. Süleyman GÖK , Harran üniversitesinden emekli  öğretim  görevlisi Mehmet OYMAK , Bozova Belediye Başkan vekili , Mahmut ASLAN  kamu kurum ve kuruluş daire amirleri , Siyasi parti Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri,İl ,ilçe belediye meclis kurulu üyeleri , Birecik ve Halfeti ziraat odası başkanları bölge  muhtarları barışa destek vererek barışın sağlanmasında katkıda bulundular.

Dr. Süleyman GÖK yaptığı açıklamada ; Öncelikle barışın sağlanmasında bizleri kırmayan TAŞ ve MERMER ailelerine teşekkür ediyoruz .Umarım  bölgemizde bir daha böyle olaylar yaşanmasın tüm husumetler son bulsun barış sevgi ve kardeşlik içinde bir birimize olan saygı çerçevesinde yaşamak dileğiyle. dedi

Bozova TAŞ ve MERMER Aileleri Husumet Barış