Bucak, Milletvekili Aday Adaylığından Çekildi

TAKİP ET

Şanlıurfa'da İYİ Parti'den milletvekili aday adayı olmak isteyen eski Şanlıurfa İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Bucak, aday adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Ahmet Ersin Bucak’ın Şanlıurfa’da İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olmasının ardından eski Şanlıurfa İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Bucak, aday adaylığından çekildiğini açıklayarak, akrabası Ersin Bucak’a destek vereceğini ifade etti. 

“KILIÇDAROĞLU İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ”
Ali Bucak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İYİ Parti’den milletvekilli aday adayı olma gibi bir düşüncem vardı. Fakat sonraki süreçte aynı soyadı taşıdığım büyüğüm Ahmet Ersin Bucak aday adayı olunca bu düşüncemden vazgeçtim. Urfa'da kapıyı çaldığımda beni güler yüz ile karşılayacak binlerce kapının olduğunu biliyorum. Bir gün o kapıları güler yüzüm ve samimiyetim ile başka bir platformda başka bir yarışta çalacağım. Arkamda duran beni tebrik eden yanımda olan Urfalı ve İYİ Partili Herkes hakkını helal etsin. Herkes emin olsun ki 14 Mayıs’ta Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapmak için elimizden gelen herşeyi yapacağız” ifadelerini kullandı. 

Ali Bucak Ahmet Ersin Bucak İYİ Parti Şanlıurfa gündem