Bugün Şanlıurfa'da Hava Durumu Nasıl Olacak?

TAKİP ET

Şiddetli yağışlar tüm yurdu etkisi altına aldı. Bugün Urfa'da yer yer yağışların olması bekleniyor. Peki, Urfa'da hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Sıcaklıklar kaç derece? İşte detaylar.

Şiddetli yağışlar tüm yurdu etkisi altına aldı. Bugün Urfa'da yer yer yağışların olması . Peki, Urfa’da hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Sıcaklıklar kaç derece? İşte detaylar.
Şiddetli yağışlar Türkiye’nin tamamında etkili olurken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü birçok bölge için sarı kodlu uyarı verdi. Ülkenin doğusunda yer yer kar yağışı da bekleniyor. Urfa’ya ise beklenen yağışlar bugün geldi. Gün içerisinde Şanlıurfa’da yer yer yağışların olacağı bildirildi. Hava sıcaklığı gün içerisinde 19 dereceye kadar çıkacak. Akşam saatlerinde ise 8 derecelik sıcaklık bekleniyor.


HAFTA SONU URFA’DA HAVA DURUMU 


Hafta sonu ise yağışların Şanlıurfa’yı terk etmesi bekleniyor. Cumartesi günü güneş yüzünü gösterecek. Parçalı bulutlu bir hava olacak ve gün içinde sıcaklıklar 19 dereceyi bulacak. Pazar günü ise Urfalıları bulutlu ve kapalı bir hava bekliyor. Pazar günü hava sıcaklığının 20 derece olması bekleniyor.


Önümüzdeki hafta yağışlar kente yeniden dönecek. Pazartesi gününden itibaren kent merkezinde ve ilçelerde yağışlar bekleniyor. Özellikle haftanın ortalarına doğru yağışlar şiddetlenecek.

Şanlıurfa hava durumu