Bugün Şanlıurfa Hava Durumu Nasıl Olacak? (3 Nisan)

TAKİP ET

Nisan ayının gelmesiyle birlikte yurt genelinde sıcaklıklar artıyor. Sıcaklıkların artışından etkilenen illerden biri de Şanlıurfa olacak. Peki, bugün Urfa hava durumu nasıl olacak? Bu hafta yağış var mı? İşte cevapları…

Şanlıurfa’da havalar ısınmaya ısınmaya başlıyor. Bugün yurdun büyük bölümünde yağışlar etkili olurken, güney bölümünde ise parçalı bulutlu bir hava olacak. Urfa genelinde bugün hava sıcaklığı gün içinde 21 dereceye kadar çıkacak. Gece sıcaklığı ise 9 derece olacak.

ŞANLIURFA HAFTALIK HAVA DURUMU
Urfa’da bugün ve yarın parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Güneşin yüzünü bol bol göstermesi bekleniyor. Yarın hava sıcaklıkları 24 dereceye kadar çıkacak. Çarşamba ve perşembe günü ise hava çok bulutlu olacak ve sıcaklıklar da bir parça düşüş yaşanacak. Çarşamba ve perşembe günü ülke genelinde şiddetli yağışlar bekleniyor. Urfa’ya yağış ise cuma günü gelecek. Cuma günü hava sıcaklığı 19 dereceye düşecek ve sağanak yağış başlayacak. 


Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ege’de yer alan bazı iller için fırtına uyarısı yaparken, Urfa’da bu hafta herhangi sorun yaşanması ise beklenmiyor.
 

şanlıurfa hava durumu