Büyükşehir Belediyesi Öğrenci Ve Yayaların Güvenliği İçin Çalışmalara Devam Ediyor

TAKİP ET

1 Mart itibari ile Şanlıurfa'da başlayacak olan eğitim öğretim öncesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yoğun bir şekilde çalışmalara devam ediliyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yayaların can güvenliği için okullar bölgesinde başlatılan üst geçit çalışması hız kesmeden devam ediyor.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara ve can kayıplarına neden olan depremlerin ardından ara verilen eğitim öğretim Şanlıurfa’da 1 Mart itibariyle tekrar başlayacak. Öğrencilerin ve yayaların güvenliği için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar da devam ediyor.
 

6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerin ardından depremlerden etkilenen illerde okullara ara verilmişti. Eğitim öğretime verilen ara üzerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi okulların açılacağı 1 Mart tarihinden önce okullar bölgesi diye bilinen bölgedeki üst geçit çalışmalarını hızlandırdı. Araç sirkülasyonun çok fazla olduğu Akabe Mahallesi ile Buhara Mahallesi’ni birbirine bağlayan Gaziantep yolunda çok sayıda öğrenci yolu kullanarak karşıdan karşıya geçmeye çalışıyor. Öğrencilerin bir çoğu bu yol üzerinde çeşitli tehlikelerle burun buruna geliyorlardı. Yaşanan olaylara kayıtsız kalmaya Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi vatandaşların karşıdan karşıya sorunsuz ve güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla kentin farklı bölgelerde modern üst geçit yapımını sürdürüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi üst geçit gündem