Büyükşehir'den 800 Bin İsot Fidesi Hediyesi

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Hobi Bahçesinde vatandaşlarla birlikte hem isot fidesi dikti hem de fidelerden vatandaşlara hediye etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Hobi Bahçesinde vatandaşlarla birlikte hem isot fidesi dikti hem de fidelerden vatandaşlara hediye etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi seralarında şaşırtma tekniği ile üretilen 1 milyon isot fidesinin dağıtımı devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada “200 bin fide Büyükşehir Belediyesi seralarında toprakla buluşurken 800 bin isot fidesi ise vatandaşlara dağıtıldı.” ifadelerine yer verildi.

BAŞKAN ELLERİYLE DAĞITTI
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, hafta sonunda Hobi Bahçesi sakinleriyle bir araya geldi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl emekli vatandaşların hizmetine sunulan Hobi Bahçelerine isot fidesi dikildi.
Başkan Beyazgül, Hobi Bahçesinde bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet edip talep ve önerilerini dinledi. Hobi Bahçesinde vatandaşların hazırladığı sera alanlarını da gezen Başkan Beyazgül, vatandaşlara ata tohumu ile üretilen isot fidesi verdi. Hobi Bahçesi sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.

800 BİN İSOT FİDESİ DAĞITILDI
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı Tarımsal Üretim ve Geliştirme Şube Müdürlüğü, 1 milyon isot fidesinden 800 binini çiftçilere dağıtırken geriye kalan 200 bin fideyi ise 40 dekarlık alanda toprakla buluşturdu.

Büyükşehir’den 800 Bin İsot Fidesi Hediyesi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zeynel Abidin Beyazgül Hobi Bahçesi Urfa isotu Şanlıurfa haberleri son dakika