Büyükşehir'den Çiçek Seferberliği

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehit Nusret Meyve ve Çiçek Üretim Tesisinde yetiştirilen milyonlarca çiçek, toprakla buluşmaya hazırlanıyor. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehit Nusret Meyve ve Çiçek Üretim Tesisinde yetiştirilen 5 milyondan fazla çiçek, toprakla buluşmaya hazırlanıyor.

Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa’nın dört bir yanında yaptığı peyzaj çalışmalarında kendi tesislerinde ürettiği çiçekleri kullanıyor. Belediyeye ait fidanlıklarda çeşitli aşamalardan geçirilerek toprakla buluşturulmaya hazır hale getirilen çiçekler kent merkezinde, parklarda, bahçelerde, refüjlerde ve peyzaj çalışmalarında kullanılıyor.


Mevsim çeşitliliğine uygun olarak farklı türlerde üretilen, yeşillendirilen ve boylandırılan çiçekler, kadınlar tarafından özenle hazırlanarak ekime hazır hale getiriliyor. Kadın istihdamının da desteklendiği proje kapsamında üretilen 5 milyondan fazla çiçek, belediye tarafından şehrin dört bir yanında toprakla buluşturuluyor.

Büyükşehir’den Çiçek Seferberliği Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi çiçek ekimi Şanlıurfa haberleri Haber Şanlıurfa son dakika haberleri