Çam Közde Cafe ve Restoran'tın Açılışı Yapıldı

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Merkez ilçesi Karaköprü'de yeni bir işyeri iş hayatına merhaba dedi.

Şanlıurfa'nın Merkez ilçesi Karaköprü'de yeni bir işyeri iş hayatına merhaba dedi.

Karaköprü Şenevler mah.Menderes cad.37/12 Salihoğlu apt. Diş has.yolu üzerinde,  geniş  bir alanda Cafe ve Restoran olarak Şanlıurfa halkına hizmet verecek olan Çam Közde Cafe ve Restorant’ın açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Çam Közde Cafe ve Restorant açılışına Şeyhanlı aşiret lideri Uz.Ecz. Haşim Şeyhanlıoğlu, esnaf ve vatandaşlar katıldı. Açılışta Kuran-ı Kerim okunarak, dualar edildi.Açılışta konuşan Şeyhanlı aşiret lideri Uz.Ecz. Haşim Şeyhanlıoğlu ,açılışı yapılacak olan ticarethanenin hayırlı olmasını dileyerek, millete ve memlekete hayırlı bir şekilde hizmet etmesini diledi.Şeyhanlıoğlu, sabah saatlerinde işyerine gelerek, işyerinin başında durarak, işine sahip çıkan esnafın her türlü zorluğu aşacağını, kazancının bereketli olacağını söyledi.

Konuşmaların ardından kurban kesilerek Çam Közde Cafe ve Restorant’ın açılışı yapıldı.Açılışın ardından mekanda açılışa katılan misafirlere yemek verildi. Çam Közde Cafe ve Restorant’’ın Sahibi Harun Parmaksız, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Şanlıurfa halkına nezih bir ortamda cafe ve restoran olarak hizmet verecek bir mekan kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi.Şanlıurfa halkının gönül rahatlığıyla aileleriyle birlikte gelerek bu mekanda yemeklerini yiyerek, çaylarını içebileceğini ve vakitlerini hoş bir şekilde bu mekanda değerlendirebileceklerini  veya siparişlerini 0534 3090363 nolu numaradanvererek  kısa sürede  ulaştıracaklarını sözlerine ekledi.


Çam közde cafe ve restorant