"18 Binada Çökme Meydana Geldi, 12 Can Kaybımız Var."

TAKİP ET

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, CNN Türk'e yaptığı açıklamada "18 binada çökme meydana geldi, 12 vatandaşımız hayatını kaybetti." dedi. Şanlıurfa Valiliği'nin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda ise "Camilerimiz, tek katlı taziye evlerimiz ve spor salonlarımız halkımızın kullanımı için açıktır. " ifadelerine yer verildi.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, CNN Türk'e yaptığı açıklamada "18 binada çökme meydana geldi, 12 vatandaşımız hayatını kaybetti." dedi.

Öte yandan Şanlıurfa Valiliği sosyal medya hesaplarından deprem sonrası toplanma alanlarıyla ilgili yeni paylaşaımlarda bulunuldu. Valiliğin Twitter hesabından yapılan duyurularda şu ifadelere yer verildi: "Değerli Vatandaşlarımız; Can güvenliğiniz bizim için önemli. Çağrı merkezimize asılsız ihbarlar gelmektedir. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza zamanında ulaşabilmemiz için asılsız ihbarlarda bulunmayınız. Camilerimiz, tek katlı taziye evlerimiz ve spor salonlarımız halkımızın kullanımı için açıktır. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve ilimizde de hissedilen deprem için tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyoruz. Lütfen binalarımızı terkedip güvenli yerlerde bekleyelim. Başta ana yollarımız olmak üzere yolları açık tutmaya özen gösterelim. Malesef yıkılan binalarımız var, devletimizin tüm imkanlarıyla müdahelemiz devam ediyor. Allah ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun, ülkemize geçmiş olsun."

Şanlıurfa Deprem Son Dakika Deprem Şanlıurfa Valiliği