Çamlıyayla'ya Yeni Yollar İçin Yoğun Mesai

TAKİP ET

Karaköprü Belediyesi, Çamlıyayla Mahallesi'ndeki yapılaşmayla birlikte oluşan yol ihtiyacını gidermek için yeni yollar açarak hizmete sunuyor. 

Karaköprü Belediyesi, Çamlıyayla Mahallesi’ndeki yapılaşmayla birlikte oluşan yol ihtiyacını gidermek için yeni yollar açarak hizmete sunuyor. 

Şanlıurfa’nın gelişen ve büyüyen ilçesi Karaköprü’de yeni yerleşim alanlarının açılmasıyla birlikte vatandaşların yol ihtiyacını karşılamak için Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından hummalı çalışma yürütülüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni yapılaşmanın olduğu Çamlıyayla Mahallesi’nde uygun olan yerlerde yeni yollar açarak mahalleye kazandırıyor.  

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, her geçen gün büyüyen ilçede yol ihtiyacını karşılamak için yeni yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek şu mesajı paylaştı: “Çamlıyayla Mahallemizde de yeni yapılaşmadan dolayı yeni yollara ihtiyaç duyuluyor. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. ‘Yol medeniyettir’ anlayışıyla ilk günden beri bir seferberlik içerisindeyiz.” 


 

Çamlıyayla’ya Yeni Yollar İçin Yoğun Mesai Karaköprü Belediyesi Metin Baydilli Şanlıurfa haberleri Urfa haberleri son dakika haberleri