Cenazeler Defnedilmeye Başlandı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da bir taraftan arama-kurtarma çalışmaları devam ederken diğer taraftan enkaz altında hayatını kaybedenlerin defin işlemleri devam ediyor. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan bugün üç kişinin cenaze merasimine katıldı.

Şanlıurfa’da bir taraftan arama-kurtarma çalışmaları devam ederken diğer taraftan enkaz altında hayatını kaybedenlerin defin işlemleri devam ediyor. Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tolan, cenaze işlemlerinin sürdüğünü söyledi. Tolan, “Şanlıurfa’da camilerimizde bugün itibarıyla 52 kişinin cenazesi kaldırıldı. Cenazeler, şehrimizdeki muhtelif mezarlıklara defnedildi. Allah milletimizi daha beter afetlerden korusun. Dua ediyoruz, enkaz altında kalan vatandaşlarımıza da bir an önce sağ ulaşmayı Allah’tan niyaz ediyoruz.” dedi.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan da bugün üç kişinin cenaze merasimine katıldı. Cenaze merasimini Sosyal Medya üzerinden duyuran Ayhan, “Ülkece derin bir yas içindeyiz. Allah ülkemize böylesi felaketleri bir daha göstermesin, hepimizin başı sağ olsun.” açıklamasında bulundu.

“Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimiz, İsa Baştuhan, Emine Yetimoğlu ve M. Ali Yetimoğlu’nun cenazelerine katıldık. Ülkece derin bir yas içindeyiz. Allah ülkemize böylesi felaketleri bir daha göstermesin, hepimizin başı sağ olsun.”

Cenazeler Defnedilmeye Başlandı