Cevheri, Bakanlara Urfa'nın Sorun ve Taleplerini İletti

TAKİP ET

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank'ı ziyaret ederek, Urfa'nın Sorun ve Taleplerini İletti.

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, OSB Müteşebbis Heyeti Başkanı Mehmet Korkut Polat, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Adamoğlu ve Abdülaziz Kılıç’la birlikte; OSB elektrik enerjisi sorunun çözümü konusunda Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’le görüştü. Görüşmenin detaylarını sosyal medyadan duyuran Cevheri, Bakana Urfa OSB enerji ile ilgili sorun ve talepleri ilettiklerini bildirdi.

Cevheri, Ankara temasları sonrasında şunları kaydetti:

”Şanlıurfa OSB +Gıda İhtisas OSB’lerine ilave 100 MGV’lık trafo kurulması, enerji altyapısının güçlendirilmesi için gerekli çalışmalara başlatılması talimatını veren Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’e Şanlıurfa ve yatırımcılar adına teşekkürlerimizi arz ediyoruz.

Talebimiz üzerine Bozova’ya Doğalgaz getirilmesi 2022 yılı yatırım programına alınmıştır. Sayın Bakanımıza, Bozovalı Hemşerilerimiz adına teşekkürlerimizi arz ederiz.

 Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’ı ziyaret ederek, kendisinden Bozova İlçemizde ‘Bozova İstihdam Odaklı Kapasite Geliştirme Projesi’ kapsamında bir fabrika binası için desteklerini istedik. Proje ile 3.500 m2’lik kapalı alanda 600 kardeşimize istihdam sağlanacaktır.”

şanlıurfa ak parti milletvekili mehmet ali cevheri