Cevheri, Esnaf ve Vatandaşın Gönlünde Taht Kurdu

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Adayı Sabahattin Cevheri, seçim çalışmalarına aralıksız bir devam ediyor. Gittiği her yerde büyük ilgi ile karşılanan Cevheri, 'Urfa kararını vermiş.' dedi.

Şanlıurfa’nın Adayı Sabahattin Cevheri, seçim çalışmalarına aralıksız bir devam ediyor. Gittiği her yerde büyük ilgi ile karşılanan Cevheri, “Urfa kararını vermiş.” dedi.

Saadet Partisi (SP) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri, Bağlarbaşı, Devteşti ve Aşağı Sanayi Sitesinde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi. Buralarda esnafın sorunlarını dinleyen Sabahattin Cevheri, çözümün değişimde olduğunu belirterek esnaf ve vatandaşlardan destek istedi.

Kime oy vereceğiniz önemli

Esnafın özellikle ekonomik sıkıntılardan dolayı mağdur olduklarını dile getirmesiyle Cevheri, “Bazı şeylerin düzene girmesi için değişim şarttır. 31 Mart akşamı sandıkta millet olarak gereken cevabı verdiğimiz zaman, inanın her şey yoluna girecek ve herkes bundan dolayı kendisine çeki düzen verecektir. Bu yüzden seçimde kime oy vereceğiniz çok önemlidir.”diyerek esnaf ve vatandaşlardan destek istedi.

Şanlıurfa büyükşehir belediye başkan adayı sabahattin cevheri