Cevheri : Şanlıurfa Şehir Hastanesi bir tabelayla münhasır kalmayacak

TAKİP ET

Uzun bir zamandır gündemde olan Şanlıurfa Şehir Hastanesinin inşaatına başlanması merak konusu iken, sağlık bakanı Fahrettin Koca. yaptığı açıklamalar ile Şanlıurfa Şehir Hastanesinin inşaatına en kısa sürede başlanılacağını açıklamıştı.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi için müjde verilmesi çoğu kişi tarafından sevinçle karşılansa da temkinli yaklaşanlar da var. Daha önce de aynı müjdenin verildiğini hatırlatan Şanlıurfalıların en ilginç yorumu "Dereyi görmeden paçayı sıvamamak gerekir" şeklinde oldu.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin gecikmesi diğer hastaneler için bir vesile diyen Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili M.Ali Cevheri ; Şehir Hastanesinin bir tabelayla münhasır kalmasının mümkün olmadığını belirtti.  Diğer sözleşmenin Sağlık Bakanlığı tarafından revize ettirildiğini ve önümüzdeki süreçte Şehir Hastanesi'nin inşaatına başlanacağını belirtti. Sadece Şehir Hastanesi değil diğer hastanelerin de yenileceğini dile getirdi. 

Şanlıurfalı vatandaşlar Şehir Hastanesi müjdesine karşılık "Şehir Hastanesi yapılması çok güzel olur. Daha önce de temeli atıldı denilmişti ama yapılmamıştı . Şu anda yapılırsa çok iyi olur. Özel hastanelerin açılması da gündemde var açılırsa memleketimiz için iyi olur. Hastanelere gidiyoruz sıra yok. Yoğun bakımlık hastalar var ,yoğun bakımda yer olmadığı için doktorlar hastaları eve yoluyor" şeklinde konuştular.

www.habersanliurfa.net

mehmet ali cevheri ak parti şanlıurfa şehir hastanesi