Ceylanpınar'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı

TAKİP ET

İki kişinin gözaltına alındığı Ceylanpınar'daki uyuşturucu operasyonunda 4 gram esrar maddesi ve sera olarak kullanılan bölmede 4 kök kenevir bitkisi ele geçirdi. 

İki kişinin gözaltına alındığı Ceylanpınar’daki uyuşturucu operasyonunda 4 gram esrar maddesi ve sera olarak kullanılan bölmede 4 kök kenevir bitkisi ele geçirdi. 

Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürlüğü Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik başlattığı çalışma kapsamında Yenişehir Mahallesi’nde bulunan ilçe mezarlığındaki bir mekana baskın düzenledi. Ekipler baskında yakaladığı Musa Ç. isimli şahsın üzerinde kâğıda sarılı halde 4 buçuk gram esrar maddesi yakaladı. Yakalan şahsın ifadesi üzerine, ilçe mezarlığındaki bir mekana baskın düzenleyen emniyet ekipleri, burada da Suphi Ç. İsimli şahsı yakaladı. 

Operasyonda kâğıda sarılı vaziyette 4 gram esrar maddesi ile sera olarak kullandığı bölmede 4 kök kenevir bitkisi ele geçirdi. Gözaltına alınan Musa Ç., hakkında uyuşturucu madde satın almak, Suphi Ç., hakkında ise uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem başlatıldı. Olayla ilgili yürütülen soruşturma devam ediyor.
 

Ceylanpınar’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı uyuşturucu operasyonu Şanlıurfa haberleri Urfa haberleri son dakika haberleri