CHP Adayı Akalın Esnafın Dertlerini Dinledi

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Adayı Av. Müslüm Akalın, aday listelerinin yayımlanmasının ardından seçim çalışmalarına hızlı başladı.

Şanlıurfa CHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Av. Müslüm Akalın, Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, esnafla tek tek ilgilendi, dertlerini dinledi. Sanayi sitesi esnafının yoğun ilgi gösterdiği esnaf ziyareti çalışmasında kendisine yöneltilen sorulara da cevap verdi. Özellikle son yıllarda esnafımızın yaşadığı ekonomik sıkıntıları yakından ettiklerini ve çözüm yollarını bildiklerini ifade eden Akalın; “Pandemi döneminden itibaren son birkaç yıldır esnafımızın yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. Bu sıkıntılar sadece bir bölgede değil tüm ülkede yaşanıyor. Esnafımızın sıkıntılarının çözümü için CHP olarak programlarımız hazır. Şanlıurfalı esnafın sıkıntılarının çözümlerinin takipçisi de biz olacağız.” açıklamasında bulundu.

SIKINTILARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN GÜN SAYIYORUZ

Şanlıurfa CHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Av. Müslüm Akalın, esnaf ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada; “Bugün seçim çalışmalarımıza başladık. Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi esnafımızla bir araya geldik, onların sıkıntılarını birebir dinledik, notlarımızı aldık. Sıkıntıların çözümüne yönelik güçlü adımlar atmak için gün sayıyoruz.” dedi.

CHP Adayı Akalın Esnafın Dertlerini Dinledi