CHP'li Gürsel Tekin, İcraatları Sıraladı! 'Suriyeli' Vurgusu

TAKİP ET

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklanmasının ardından seçim çalışmaları hız kazandı. CHP Milletvekili Gürsel Tekin de, Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını paylaşarak, seçimi kazanması halinde yapacaklarının bir bölümünü paylaştı.

6’lı Masa’nın cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda Kemal Kılıçdaroğlu isminde uzlaşması sonrası, CHP’de seçim çalışmaları hız kazandı. CHP Milletvekili Gürsel Tekin de bir paylaşım yaparak, seçimden sonra kazanmaları halinde yapacaklarını sıraladı. 

“HAZIR MISINIZ?”
Gürsel Tekin, paylaştığı kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafıyla birlikte şunları yazdı; “Hazır mısınız? Geçici koruma altındaki Suriyeliler en kısa sürede ülkelerine dönecek.  Düzensiz göç engellenecek, sınırlar korunacak.  Türkiye kimsenin tampon ülkesi olmayacak.  Yabancılara vatandaşlık satışı utancı son bulacak. Sadece 66 gün kaldı. Sığınmacı konusunda her şey burada. Türkiye öyle para karşılığı vatandaşlık satan, para için AB’nin sığınmacı tamponu olan bir ülke olmayacak. Aday sizsiniz. Birlikte kazanacağız.”


 

CHP Kemal Kılıçdaroğlu Gürsel Tekin Suriyeli seçim gündem