CHP'li Mahmut Tanal, Urfa'daki AK Partili İsimlere Ateş Püskürdü!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da yaşanan selin ardından açıklama yapan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, sorumluların önlem almayan AK Parti Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı'nın olduğunu ifade ederek, tepki gösterdi.

Şanlıurfa’da yaşanan sel felaketinin izleri kentte hala dururken, vatandaşın yaşadığı mağduriyetin sorumlusu aranıyor. Geçtiğimiz gün Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, sorumlu olarak Eski Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’yı işaret ederken, Fakıbaba da Beyazgül’ü gösterdi. Son olarak CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ise Şanlıurfa’daki tüm AK Partili isimleri sorumlu gösterdi.  

“HODRİ MEYDAN”
Tanal, açıklamasında, “Urfa’daki AK Parti İl Başkanı, AK PArti’nin tüm milletvekilleri, AK Parti’nin şu andaki tüm belediye başkanlarına hepsine ‘hodri meydan’ diyorum. Hepsi orada siyasete bulaştıktan sonra maalesef zenginleştiler. Halk da fakirleşti. Şu anda Şanlıurfa’da vatandaş bir litre suya hasret. İnanın ki Şanlıurfa’nın yönetimi artık bir beka meselesi olmuştur. Önlem alınsaydı Şanlıurfalılar bu sıkıntıyı çekmezdi. Bunlar ne iş yapar. Bunlar önceden mazgalları temizlemiş olsaydı, bunlar olur muydu?” ifadelerini kullandı. 
 

Mahmut Tanal Şanlıurfa CHP sel AK Parti