CHP'lilerden CHP Listelerine Tepkiler Sürüyor

TAKİP ET

CHP'nin listelerine bir eleştiri de Enver Aysever'den geldi. CHP'ye yakınlığı ile tanınan Enver Aysever  'İzmirliler oy verirken kendilerini jiletleyecek!' dedi.

CHP'nin listelerine bir eleştiri de Enver Aysever’den geldi. CHP’ye yakınlığı ile tanınan Enver Aysever  “İzmirliler oy verirken kendilerini jiletleyecek!” dedi.

Gazeteci Enver Aysever, İzmir'de en ön sıralardan CHP'nin aday listesine giren Sadullah Ergin, Yüksel Taşkın ve Tuncay Özkan isimleriyle ilgili çok sert ifadeler kullanarak "İzmirliler kendisini jiletleyecek." dedi.

Listelerin YSK'ya teslim edilmesi sonrası partilerin aday gösterdiği isimler kamuoyuyla paylaşılınca tepkiler de gelmeye başladı. CHP'nin listesindeki pek çok isim büyük tepki gördü. Geçmişte Cumhuriyet Halk Partisi ve seçmenine ağır hakaretler eden adaylar CHP’lileri kızdırdı.

ÖZDİL, SAYMAZ, DÜNDAR, SEVİNÇ, BALBAY’DAN TEPKİLER YÜKSELDİ

Başta DEVA Partili Sadullah Ergin olmak üzere bazı isimlerin CHP listelerinden milletvekili adayı olması, CHP’lileri bir hayli kızdırdı. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile geçtiğimiz yıllarda kişisel tartışmalara giren Sadullah Ergin'in CHP listesinden aday olmasına tepki gösteren Gazeteciler İsmail Saymaz, Yılmaz Özdil, Uğur Dündar, Şaban Sevinç ve Mustafa Balbay “Kabul etmiyoruz!” diyerek isyan bayrağını açtı.

ENVER AYSEVER: “İZMİRLİLER KENDİSİNİ JİLETLEYECEK”

CHP’ye yakın isimlerden Gazeteci Enver Aysever, CHP'nin milletvekili aday listeleri üzerinden sert eleştirilerde bulundu. CHP listesinden Sadullah Ergin ve Tuncay Özkan’ın aday gösterilmesini hedef alan Aysever, “İzmirli herhalde kendisini jiletleyecek.” dedi.
Aysever, geçtiğimiz günlerde de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vereceğini, ancak bundan büyük bir pişmanlık duyacağını itiraf etmişti. Millet İttifakı’nda yer alan partilere tepki gösteren Aysever, "Seçimde oyumu Kemal Bey'e vereceğim ama bunu vallahi de billahi de kafamı duvarlara vurarak yapacağım, büyük pişmanlık duyacağım. Erdoğan'dan kurtulmak için geldiğimiz hale bak." ifadelerini kullanmıştı.
 

CHP’lilerden CHP Listelerine Tepkiler Sürüyor İsmail Saymaz Yılmaz Özdil Uğur Dündar Şaban Sevinç CHP Şanlıurfa son dakika Şanlıurfa haberleri