CHP Şanlıurfa Aday Adayı Dr. Süleyman Gök, ConsultMedia'yı Ziyaret Etti

TAKİP ET

CHP Şanlıurfa Aday Adayı Dr. Süleyman Gök, ConsultMedia Grup Başkanı Abdullah Cengiz'i makamında ziyaret etti.

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine odaklanırken Şanlıurfa’da da siyasi partilerin milletvekili aday adayları belli oldu. Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesinde icra ettiği görevinden istifa ederek CHP’den Şanlıurfa milletvekili adayı olan Dr. Süleyman Gök, ConsultMedia’yı ziyaret etti. 

Milletvekili adaylığına ve çalışmalarına ilişkin bilgiler veren Gök, “2005 yılından beri bütün Şanlıurfa halkımıza hizmet etmekteyim. 2012-2014 yılları arasında  Şanlıurfa Vakfının başkanlığında ve yönetimde bulunan arkadaşlarla birlikte, Şanlıurfamıza önemli projeler yaptık. Örneğin ilk defa Ankara'da 5 gün süren Şanlıurfa tanıtım günleri yaptık. Dergi çıkardık, paneller düzenledik, 2 bin çocuğumuza giysi yardımları yaptık. Ramazan'da ihtiyaç sahibi ailelere yardım ettik." ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE ARTIK TIKANDI"

Gündemi değerlendiren Gök, "Ülkemiz son günlerde ciddi sıkıntılar geçiriyor. Eğitim, sağlık, ekonomi alanlarında büyük zorluklar içerisindeyiz. Türkiye artık tıkandı. Bir değişim şart. Biz de bu değişime katkı sağlamak için gönüllü olduk." şeklinde konuştu.

"HERKESİN ÜLKEYE KATKI SAĞLAMASINI İSTİYORUZ"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaretlerine de değinen Süleyman Gök, "Genel Başkanımızın 10'uncu Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye gerçekleştirdiği ziyaretler çok kıymetlidir. Özellikle Sayın Sezer ülkemizde denge, denetleme görevini en iyi şekilde yerine getiren isimlerden bir tanesidir. Onun döneminde AK Parti başarılı olsa da daha sonra görüldüğü gibi ülke bu hale gelmiştir. Sayın İnce de bizim için önemli bir kişidir. Biz herkesi kucaklamak için yola çıktık. İktidar olduğumuzda herkesin bu ülkeye katkı sağlamasını istiyoruz." diye konuştu.

"HALK SAĞLIK HİZMETİ ALAMIYOR"

AK Parti iktidarında Şanlıurfa'ya yapılan yatırımları da değerlendiren Gök şunları söyledi; "Şanlıurfa'da çok ciddi hekim açığımız var. Sağlık alanında açığımız var. Yatak kapasitemiz yetersiz. Üniversitemiz kötü durumda. Kısaca sağlık alanında çok gerideyiz. Halk nitelikli sağlık hizmeti alamıyor. İnşallah iktidar olduğumuzda bu sorunları çözeceğiz."

gündem ziyaret son dakika Dr. Süleyman Gök CHP Şanlıurfa ConsultMedia