Cinsel İlişki Skandalına Karışan Shakira'yı Çalışanları, Jennifer Lopez'i Eski Kocası İfşa Etti!

TAKİP ET

Teknolojinin gelişmesi, internetin yaygın kullanımı ile ünlülerin cinsel ilişki skandalları da patlak vermeye başladı.

Teknolojinin gelişmesi, internetin yaygın kullanımı ile ünlülerin cinsel ilişki skandalları da patlak vermeye başladı. Kimi sevgilisiyle birlikte üçlü ilişkiye girdiği anların görüntüsünü ifşa etti kimi eski eşinin yatak odası görüntülerini paylaştı. İşte Popun kraliçesi Madonna'dan Shakira'ya ismi cinsel ilişki kasedine karışmış 5 ünlü isim.

Onlar gösteri dünyasının en ünlü isimleri. Her yaptıkları olay, her söyledikleri haber olan yıldız isimlerin duymak istemeyeceğimiz bazı skandalları dönem dönem basına yansıdı. İşte şarkılarını severek dinlediğimiz ve hayran olduğumuz 5 ünlü kadının cinsel ilişki skandalları.

Madonna

Bir kameramanın, elinde Madonna ve ünlü beyzbol oyuncusu Alex Rodriguez'in sevişme görüntülerinin yer aldığı bir cinsel ilişki kaseti olduğunu iddia etmesiyle dünyaca ünlü yıldız Madona'nın da müstehcen görüntüleri ortaya çıkmıştı. Bir evde ikili koltukta sevişirken gizli kamera ile çekilen görüntüleri 2.05 milyon dolara satmaya çalışan kameraman, Madonna'nın avukatlarının da bu kasetten haberdar olduğunu söylemişti. Öte yandan Madonna, o dönemdeki eşi Guy Ritchie'yi asla aldatmadığını ve Rodriguez'le aralarında hiçbir ilişki olmadığını söylemişti.

Kim Kardashian

Amerika'nın ünlü reality şov yıldız Kim Kardashian' adı kased skandalına karışan isimlerden. O dönem sevgilisi Ray J'nin de cinsel ilişki kasedi internete düşmüştü. Bu görüntüleri bilerek ve isteyerek çektiklerini itiraf eden Kim ve sevgilisinin eski kasetlerinin bazı yerlerini makaslayarak yeniden gündem yaratmaya çalıştığı iddia edilmişti.

Shakira

Seks kaseti ortaya çıkan ünlüler kervanında Kolombiyalı ünlü şarkıcı Shakira da bulunuyor. Shakira'nın erkek arkadaşı Antonio de la Rúa ve İspanyol şarkıcı Alejandro Sanz'la birlikte bir yatta üçlü ilişkiye girdiği görüntülerin yer aldığı bir video kaydı olduğu ortaya çıkmıştı.

Sanz'a ait yatta çekilen görüntüler, İspanyol şarkıcının iki eski çalışanı tarafından bulunmuş ve karı koca çalışanlar Sanz'a bu kaset aracılığıyla şantaj yapmaya başlamıştı. Ancak Sanz istenilen parayı vermek yerine olayı mahkemeye taşıyınca kasetin varlığı da kanıtlanmış olmuştu.

Beyoncé

Bir dönem, Beyoncé ile Jay Z'nin de cinsel ilişki kasetinin çıkacağı kulislerde konuşulmaya başladı. İddialara göre Las Vegas'ta bir otelde kalan çiftin görüntüleri, otel çalışanları tarafından gizlice kayda alındı.

Çifte şantaj yapanlar video karşılığında büyük miktarda bir paranın da sahibi oldu. Ancak Jay-Z ve Beyoncé oteli ve şantaj yapanları mahkemeye vermekten çekinmedi.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez'in eski kocası Ojani Nua balayında çekilen ve 11 saat süren yatak odası görüntülerini yayınlamıştı.

1997 yılında evlenen ve yalaşık 1 yıl süren ilişkileri sırasında Ojani Jua'nın çektiği Lopez ile yatak oyunlarını ortaya çıkarması ve pazarlamaya kalkışması üzerine süratle harekete geçen Lopez'in hukuk danışmanları ise Los Angeles mahkemesinin son süratle yayın ve dağıtım yasağı koymasını sağladı.

Ojani Jua daha önce de Jennifer ile yatak odası sırlarını anlatan bir kitap yayınlamak istemiş yine mahkemenin engeline takılmıştı.

 

 

 

 

jennifer lopez beyoncé shakira kim kardashian madonna cinsel ilişki skandalları