ConsulMedia'ya Ziyaretler Sürüyor

TAKİP ET

22. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaplan ve Ticaret ve Ekonomi Kulübü Genel Sekreteri Avukat Halil Öncel, ConsultMedia ailesini ziyaret etti.

Deprem bölgesinde gerçekleştirilen yardım kampanyalarında yer alan Kaplan, "Elhamdülillah devletimizin güçlü bir devlet, milletimiz güçlü bir millettir. El ele inşallah bu badireyi de atlatacağız. Bölgede ciddi bir yardım faaliyeti var. Devlet millet bir olmuş yaralarını sarmaya çalışıyor. Bizler de üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz. ConsultMedia olarak yaptığınız haberlerle dezenformasyona geçit vermediniz. Şanlıurfa başta olmak üzere deprem bölgelerinde birçok insana doğru bilgiyi ulaştırmak adına çok büyük çaba sarf ettiniz. Bu çabanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi

 

Avukat Halil Öncel de, "Yüzyılın afeti olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli deprem ülkemizde tarifi olmayan acılara sebep olmuştur. 84 milyon vatandaşımız yaşanan felaketi hep beraber omuzladı. Çok şükür devletimiz de vatandaşımızdan aldığı güç ile depremzedelerin bütün ihtiyaçlarını gidermek için çaba sarfediyor. ConsultMedia olarak siz de depremin ilk anından itibaren yaptığınız doğru ve ilkeli habercilik ile vatandaşların doğru bilgiler alması noktasında büyük rol oynadınız. Ben de sizlere teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

ConsultMedia gündem ziyaret son dakika