ConsultMedia'ya Bir Ziyaret de Eski Belediye Başkanı Alğın'dan

TAKİP ET

Eski Uğurlu Belediye Başkanı Hüseyin Alğın, ConsultMedia'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ConsultMedia'nın Ankara'daki ofisini ziyaret eden eski Uğurlu Belediye Başkanı Hüseyin Alğın, ConsultMedia Grup Başkanı Abdullah Cengiz'i makamında ziyaret etti. Ziyarette gündeme ilişkin açıklamalarda bulunana Alğın, “ConsultMedia ailesiyle tanışmaktan son derece memnunum. Burada tanıştığım arkadaşlarımın yaptığı işi canı gönülden takdir ediyorum. Doğru habercilik anlayışı ile halkın bilinçlenmesi için çalışıyorlar." dedi. Habercilikte tarafsızlığın önemine vurgu yapan Hüseyin Alğın, "Bu meslekte tarafsızlığın önemi çok büyük. Özellikle yaşanan doğal afetlerde bu yayıncılık anlayışının önemini bir kez daha gördük. ConsultMedia bünyesindeki ENP Haber Ajansı ve Haber Şanlıurfa ekibi doğru haberi kaynağından alarak vatandaşların bilgilenmesi için çok çaba sarf etti. Hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Misafiriyle gündeme ilişkin istişarelerde bulunan ConsultMedia Grup Başkanı Abdullah Cengiz ise ziyaret nedeniyle Alğın'a teşekkür etti.

Abdullah Cengiz'in ardından ENP Haber Ajansı ve Haber Şanlıurfa Yazı İşleri Müdürü Hasan Egrigoz, Editörler Oğuzhan Gültekin ve Ahmet Aksoy'u da ziyaret eden Alğın, çalışanlara başarılar diledi.
 

gündem son dakika ConsultMedia