ConsultMedia'ya Ziyaretler Sürüyor!

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Nevzat Bugenç, Şanlıurfa Eğitim Bir Sen Başkanı İbrahim Coşkun ve TRT Strateji Dairesi Araştırmacılarından Mehmet Aydoğdu ConsultMedia'yı ziyaret etti.

ConsultMedia Grup Başkanı Abdullah Cengiz’i makamında ziyaret ederek iyi dileklerini sunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Nevzat Bugenç, “Bildiğiniz gibi Şanlıurfa halkı yaşanan doğal afetlerden dolayı zor günler geçiriyor. Yaşanan afetler sonrası gerek medyada gerekse sosyal medyada birçok kirli bilgi yayılarak halkı galeyana getirmeye çalışanlar oldu. Ancak ConsultMedia bünyesindeki ENP Haber Ajansı ve Haber Şanlıurfa olarak yaptığınız doğru haberler ve kaynağından edindiğiniz bilgilerle Şanlıurfa halkının doğru bilgi almasına vesile oldunuz. Size ve ekip arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum” dedi. Bugenç’in ardından söz alan Cengiz ise “Tarafsız, doğru haber yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Kurulduğumuz ilk günden beri halkımızı bilinçlendirmek ve doğru bilgiyi vermek için ter döküyoruz. İnşallah bu yolda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa Eğitim Bir Sen Başkanı İbrahim Coşkun ve TRT Strateji Dairesi Araştırmacılarından Mehmet Aydoğdu da, ConsultMedia ailesine yayın hayatında başarılar dileyerek mübarek Ramazan ayına ilişkin iyi dileklerini sundular.
 

gündem ConsultMedia ziyaret son dakika