ConsultMedia'yı Ziyaret Eden CHP'li Vehbi Vural, "Urfa'da Eğitimi Ayağa Kaldıracağız!"

TAKİP ET

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Vehbi Vural, ConsultMedia Grup Başkanı Abdullah Cengiz'i makamında ziyaret etti.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri’ne kısa bir süre kala siyasi partiler çalışmalarını hızlandırdı. Partilerden milletvekili aday adayı olan isimler ise Ankara’da temaslarını sürdürüyor. 

Şanlıurfa’da icra ettiği Milli Eğitim Müfettişliği görevinden istifa ederek CHP’den Şanlıurfa milletvekili aday adayı olan Vehbi Vural, ConsultMedia’yı ziyaret etti. Ziyaretinde Şanlıurfa’yı çok iyi bildiğini ve özellikle eğitim alanındaki eksikleri kendisinin çözebileceğini ifade eden Vural, Şanlıurfa’da artık eğitim seviyesinin ayağa kaldırılması gerektiğini belirtti.   

“ŞANLIURFA’NIN EĞİTİM SORUNUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM”

Milletvekili adaylığına ve çalışmalarına ilişkin bilgiler paylaşan Vehbi Vural, “Milli Eğitim Müfettişi olarak görev yapıyordum, adaylık süreci için istifa ettim. Tabi Şanlıurfa’nın eğitimini mesleğim gereği çok iyi biliyorum. Eksiklikler neler, nasıl tamamlanır onu biliyorum. Dolayısıyla eğitim ağırlıklı çalışmalarım olacak. Şanlıurfa’da gerçekten bir eğitim sorunu var ve bunun çözülmeye ihtiyacı var. Ben de bu sorunları çok iyi biliyorum ve çözmek istiyorum. Artık Şanlıurfa'nın eğitimini ayağa kaldırmalıyız.” diye konuştu. 
 

Şanlıurfa CHP ConsultMedia Vehbi Vural