Cristiano Ronaldo'nun Deprem Suskunluğu Hayranlarını Üzdü!

TAKİP ET

Yaşanan deprem felaketinin ardından Lionel Messi dahil dünyaca ünlü isimler Türkiye için başsağlığı mesajı paylaşarak, yardım çağrısında bulundu. Türkiye'de büyük bir hayran kitlesi olan dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun ise depremin üzerinden 13 gün geçmesine rağmen depremle ilgili bir paylaşımda bulunmaması hayranlarını üzdü.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde yıkıma neden olan deprem felaketinde 13 geride kalırken, 40 bine yakın kişi hayatını kaybetti. Depremzedeler için onlarca ülkeden ekipler Türkiye’ye geldi, dünya seferber oldu. Lionel Messi dahili dünyaca ünlü isimler, yaşanan deprem felaketinde mesajlar paylaşarak Türkiye’nin yanında olduklarını belirttiler.

HAYRANLARI TEPKİLİ!

Ancak Türkiye’de çok sevilen ve büyük bir hayran kitlesi olan dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun deprem konusunda sessiz kalması sevenlerini üzdü.  Ronaldo fanı olan birçok kişi kendisini sosyal medyada takibi bırakırken, onlarca futbolsever de Ronaldo’nun sessizliğine tepki gösteriyor.    

HASAN EĞRİGÖZ / HABER ŞANLIURFA
(Bu haber kaynak gösterilmeden ve haberin linki verilmeden paylaşılamaz. https://www.habersanliurfa.net/ )
 

Cristiano Ronaldo Lionel Messi spor deprem gündem