Cumhur İttifakı Genişliyor Mu?

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile BBP Lideri Mustafa Destici bir araya geldi. Görüşme sonrası açıklama yapan Destici 'Cumhur İttifakı'nın ilkelerine hassasiyetlerine uyma koşuluyla siyasi partiler ittifaka dahil olabilir.' dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'yi AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti. Görüşmenin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Mustafa Destici’den dikkat çeken bir açıklama geldi. BBP Lideri Detici yaptığı açıklamada “Cumhur İttifakı'nın ilkelerine hassasiyet gösteren partiler, millet ve devlet hassasiyeti gösterenler Cumhur İttifakı'na dahil olabilirler.” diye konuştu.

BBP, SEÇİMLERE KENDİ AMBLEMİYLE Mİ GİRECEK?

Cumhurbaşkanı ile yapılan görüşmenin detaylarına ilişkin soruyu da cevaplayan Destici, şunları kaydetti: “Sayın Cumhurbaşkanımız ile gündemdeki meseleleri konuşma fırsatı bulduk. Detayını paylaşmam doğru olmaz diye düşünüyorum. Bizim kararımız, arzumuz adımız, amblemimizle seçime katılma noktasında. Cumhurbaşkanlığı ayağında yüksek katkıyı sağlamak için bunu arzu ediyoruz. Biz devletimizi ve ittifakımızı önceliyoruz, daha sonra partimizi önceliyoruz. Uyumlu şekilde ittifakımız devam ediyor. Heyetlerimiz 3 görüşme yapmıştı. Tekrar bir araya gelecekler ve son nokta konulacak. Biz ne zaman görüşme arzu edersek Sayın Cumhurbaşkanımız olumlu karşılamıştır. Kendileri de ne zaman davet etmişlerse biz gelmişizdir.”

AK Parti Recep Tayyip Erdoğan Mustafa Destici Cumhur İttifakı Genişliyor Mu?