Cumhurbaşkanı Erdoğan, Canlı Yayında Rahatsızlandı

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınında gündemi değerlendirirken bir anda yayın kesildi. Ekranda duyulan 'eyvah eyvah' sesleri ise endişeye neden oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınında gündemi değerlendirirken bir anda yayın kesildi. Ekranda duyulan ‘eyvah eyvah’ sesleri ise endişeye neden oldu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7 ve Ülke TV’nin canlı yayın konuğu oldu. Saat 22.00’de başlayacağı açıklanan yayın saat 23.30’da başlarken, Erdoğan’ın gündemi değerlendirdiği sırada yayın birden kesildi.

O sırada soru soran Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk’ün, rejiye ‘reklam' dediği duyulurken, ayağa kalkmaya çalıştığı görüldü. O anlarda ekranda duyulan ‘eyvah eyvah' sesleri ise endişeye neden oldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: “MİDEMİ ÜŞÜTMÜŞÜM”
Canlı yayın kısa bir aradan sonra kaldığı yerden devam ederken Erdoğan’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama da kendisinden geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Üzerinize afiyet dün, bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı. Üzerinize afiyet midemi üşütmüşüm. Hatta 'Programı iptal etsek mi?' dedim 'Ama söz verdik, gelelim' dedim. Sizlerden ve seyircilerden helallik istiyorum." diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Canlı Yayında Rahatsızlandı Recep Tayyip Erdoğan son dakika