Daima Hizmetinizde Olacağız

TAKİP ET

İYİ Parti tarafından Şanlıurfa 1. sıra milletvekili adayı gösterilen iş insanı Emin Yetim, il başkanlığı önünde yaptığı açıklamasında "Daima hizmetinizde olacağız" dedi.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde İYİ Parti Şanlıurfa 1. sıra Milletvekili Adayı olan iş insanı Emin Yetim, Ankara'dan dönüşte açıklamalarda bulundu. Partililerce GAP Havaalanı'nda karşılanan vekil adayı Yetim daha sonra diğer vekil adayları ve partililerle İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı önüne gitti.

Burada kalabalığa seslenen İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Sadık Köroğlu, “Seçimlerde elimizden gelenin en iyisini Allah'ın izniyle sahada göstereceğiz. Bizim için partimizdeki sıralamanın hiçbir önemi yoktur" dedi.

VEKİL ADAYI YETİM: DAİMA HİZMETİNİZDE OLACAĞIZ

Daha sonra bir konuşma yapan vekil adayı "Sizlere hizmet etmek için buradayız. Bütün yatırımlarını Şanlıurfa için yapan kardeşlerinizden biriyim. Ailem, akrabalarım, dostlarımız aday olan arkadaşlarımız ve teşkilatımızla birlikte sizin birer kardeşiniziz. Daima hizmetinizde olacağız. Bütün arkadaşlarımızın telefonu açık olacak. Halkımız değişim istiyor. Bizde elimizi tek değil, gövdemizi taşın altına koyarak değişim mücadelesinde varız dedik. Sizden bize güvenmenizi ve bize yetki vermenizi bekliyorum" diye konuştu.

Daima Hizmetinizde Olacağız İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim