Değerli okurlarımızın ve Kamuoyunun bilgisine

TAKİP ET

Tamamen gerçek habercilik şiarı ile 2007 yılında çıktığımız ve 10. Yılını doldurmakta olan Haber-Şanlıurfa dün olduğu gibi bugün de gerçek habercilik, tarafsızlık ve tamamen okurunu bilinçlendirmeye haber hakkını savunmaya devam etmektedir.

AÇIKLAMA!

Tamamen gerçek habercilik şiarı ile 2007 yılında çıktığımız ve 10. Yılını doldurmakta olan Haber-Şanlıurfa dün olduğu gibi bugün de gerçek habercilik, tarafsızlık ve tamamen okurunu bilinçlendirmeye haber hakkını savunmaya devam etmektedir.

Tüm kalbim ile ve  gururla belirtmek isterim ki; Haber Şanlıurfa hiç bir bireyin, kurum ve ya kuruluşun, partinin, ideolojinin ne güdümünde ne karşısında olmamıştır.

Kimsenin kalemşörü, sözcüsü olmadığımız gibi  şahsi meselelerimizin esaretinde kimsenin  karşısında da olmadık..

Kamuoyunun bilgisine

Çok seslilik adına önem veren haber sitemiz  www.haber-sanliurfa.com’da yer alan değerli köşe yazarlarımızın Fikir ve düşünceleri olup , haber-sanliurfa'nın duruşu ve haber anlayışı değildir.  Ama basın etiği gereği ve çok sesliliğe önem verdiğmizi belirtir bu bağlamda değerli yazarlarımızın " Küfür ,hakaret , reklam, " içermediği sürece kalemlerine saygı duyacağımızada belirmek isterim. 

Bu konuda övgü ,eleştiri cevap hakkı yazarlara aittir.

Dipnot : Haber sitemizde kendi fikrini ve düşüncelerini ( Sansürsüz (hakaret ,iftira , reklam hariç)  ) yazmak isteyen  düşünürlere,yazar köşemizde yer verebiliriz.

Sanaçısında eğitmenine, politkacısından bürokratına ve dahi esnafına kadar farklı meslek gruplarından olup Haber Şanlıurfa'da  özgür iradeleriyle ve düşüncelerini kaleme alan bütün yazarlarımız ile gurur duyduğumuzu da ifade etmek isterim.

Bu geniş yazar yelpazesiyle haber-sanliurfa çok sesli gerçek haberciliğin öncüsü olmaya devam edecektir.

ÇOK SESLİLİK !

Ve büyük bir gururla ifade etmek isteriz ki; gerek haber akışı gerek her biri farklı düşünce, tarz, meslek guruplarından yazarları ile bırakın Urfa'yı ülke çapında çok sesli haberciliğin öncülerinden biri olmayı başardık.

Genel yayın yönetmeni ve imtiyaz sahibi olarak yazarlarımıza düşünce ve yazma özgürlüğü tanımış olmakla beraber: Haber Şanlıurfa'da hiç kimseye hakaret ve asılsız iftiralar ile karalama yapılmasına müsaade etmedim, etmeyeceğimin de bilinmesini isterim.

Çünkü Haber Şanlıurfa sadece  gücünü aldığı okuruna karşı sorumludur ve bu sorumluluğun gerekliliğini daima yerine getirmiştir.

Bizim görevimiz asılsız iddialar, sokak dedikoduları ve kişisel hesaplamaların yanı sıra çıkar ilişkisine dayalı haber yapmak değil, bilakis en doğru bilgileri okurumuza iletmektir.

Bu bağlamda birbirinden değerli köşe yazarlarımızın düşüncelerine duyduğumuz saygı devam edecek ama kimsenin haksızca hakarete maruz kalmasına ve veya yersiz övülmesine de müsaade edilmeyecektir.

En derin saygılarım ile Kamuoyuna

Haber-Sanliurfa.com Genel Yayın yönetmeni

Abdullah Cengiz

www.haber-sanliurfa.com abdullah cengiz haber Şanlıurfa