DEM PARTİ ADAYI, AK PARTİLİ VEKİLİ TEHDİT ETTİ

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Birecik ilçe Belediye Başkanlığı için DEM Parti'den aday olan Mehmet Begit'in, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Av.M. Faruk Pınarbaşı'nın aracının yolunu kesip tehdit ve hakaret ettiği bildirildi.

Şanlıurfa’nın Birecik ilçe Belediye Başkanlığı için DEM Parti’den aday olan Mehmet Begit’in, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Av.M. Faruk Pınarbaşı’nın aracının yolunu kesip tehdit ve hakaret ettiği bildirildi. Gözaltına alındığı belirtilen DEM Parti adayının  “şehir eşkıyası” tavrı büyük tepki topladı.
 
Alınan bilgiye göre, Ankara’daki meclis çalışmalarından arta kalan tüm zamanını seçim bölgesinde hemşerileriyle geçiren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. M. Faruk Pınarbaşı’nın Birecik’teki ziyaretleri ve gördüğü yakın ilgiden rahatsız olduğu ileri sürülen DEM Parti adayı Mehmet Begit, ilçede adeta terör estirdi.
 
Aynı zamanda İçişleri Komisyonu Üyesi olan Milletvekili Pınarbaşı’nın aracını durdurup, yolunu kesen, ardından tehdit ve hakaretlerde bulunduğu ileri sürülen Mehmet Begit, şikayet üzerine gözaltına alındı. 
 
Emniyet yetkilileri görgü tanıklarının ifadelerine başvururken, tutanaklara Begit'in alkollü olduğu bilgisinin de geçtiği belirtildi.
 
Olaya büyük tepki gösteren ilçe halkı, daha başkan olmadan ilçede hakimiyet kurmaya çalışan, şehir eşyikasından farksız tavırlar sergileyen DEM Parti adayı için, “Maazallah Başkan olursa ne yapar? Her seçimde aday çıkaran ancak AK Parti ve onun en güçlü kalesi Av.M. Faruk Pınarbaşı’nın gücüne hükmü yetmeyen Mehmet Begit, partisinin yine kaybedeceğini anlayınca hırçınlaşıyor” yorumunda bulundular.

DEM Parti adayı Mehmet Begit Av.M. Faruk Pınarbaşı