DENGELERİ ALLAK BULLAK ETTİ!

TAKİP ET

Ülke genelinde yaşanan yerel seçim süreci olanca hızı ile sürerken özellikle BŞ adayları adeta canla başla seçimi kazanmak adına hamle üzerine hamle yapıyor.

Ülke genelinde yaşanan yerel seçim süreci olanca hızı ile sürerken özellikle BŞ adayları adeta canla başla seçimi kazanmak adına hamle üzerine hamle yapıyor.

Elbette bütün ülke üç büyükler olarak adlandırılan "İstanbul, Ankara ve İzmir" sonuçlarını merakla beklerken diğer BŞ'ler de büyük çekişme yaşanıyor...

AK PARTİ KALESİNİ YIKILMAKTAN KURTARDI!

Ak Parti iktidarının Doğu ve Güneydoğu da adeta kalesi konumunda bulunan Şanlıurfa BŞ seçimlerine ise tek başına M.Kasım Gülpınar damga vurmuş görünüyor!

Genel seçim sürecinde meydana gelen malum Suruç meselesi, ağır eleştiriler alan ilçe adayları ile encümen listelerinin yanı sıra Sabahattin Cevheri rüzgarının adeta kasırga gibi estiği Şanlıurfa da duruma el koyan Gülpınar ses getiren söylemleri, on binlerin "Gülpınar, Gülpınar" diye inlediği mitingleri ve duruşu, vizyonu ile hem Şanlıurfa da hem ülke genelinde müthiş bir sinerji yarattı.

Prensiplerinden ödün vermeyen siyasi anlayışı, dürüstlüğü, bilgi birikimi ile sadece Urfa da değil başta Adıyaman olmak üzere; Diyarbakır, Batman, Bitlis, Ceylanpınar, Siverek, Hilvan, Viranşehir, Eyyübiye, Kahta, Samsat ve hatta İstanbul da bile müthiş bir karşılığıyla Gülpınar'ın finale doğru yaptığı hamle Urfa da dengeleri Ak Parti lehine bozarken; bölge de ciddi bir oy kaybının önüne geçti.

YILIN SÖZÜNÜ SÖYLEDİ!

Bir seçim bürosu açılışında kullandığı "Emaneti Ehline Verin" sözü ile başta İP, CHP olmak üzere muhalefet partilerinin hedefi haline gelen ve Farih Portakal'ın konuşmasından bazı kelimeleri cımbızlayarak ağır eleştirdiği Gülpınar'ın "Emanet Ehil olana verilmeli" vurgusu yılın sözü oldu.

Başta MHP Başkanı Devlet Bahçeli olmak üzere neredeyse her partiden adayların kullanmaya başladığı bu söz 2019 yerel seçimlerine damga vururken; Ak Parti adına bambaşka bir hava yarattı.

KÖY MİTİNGİNDE ON BİNLER HAYKIRDI!

Başta Ana Muhalefet lideri Kılıçdaroğlu olmak üzere bir çok parti liderinin miting sıkıntısı çektiği ve seçim havasının sönük olduğu 2019 seçiminde Gülpınar Siverek ilçesine bağlı Çıkrık köyünde düzenlediği miting ile adeta kıskandırdı ve siyasetçi de sevilir dersi verdi.

Görünen o ki; Gülpınar farkı Şanlıurfa BŞ belediyesinin dolayısı ile Ak Parti kalesinin yıkılmayacağı olacak ve Ak Parti Şanlıurfa da büyük bir zafer alıp; bölgede ağır yara almaz ise bunda Gülpınar'ın gönüllere samimi olarak dokunan dürüst, vizyonel siyaset anlayışı ile halkın genelinde karşılığı olan Gülpınar sevgisinin büyük etkisi olacak.

m.kasım gülpınar