Deprem Felaketi İle Boğuşan Yeni Malatyaspor'a Büyük Vefasızlık!

TAKİP ET

TFF 1. Lig'de mücadelesi sürerken deprem felaketi ile sarsılan Yeni Malatyaspor'a bir kötü haber daha geldi. Yaşanan deprem felaketi nedeniyle ligden çekilme kararı alan Yeni Malatyaspor'da bu sabah itibariyle yaşanan bir gelişme spor kamuoyu tarafından üzüntü ile karşılandı.

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ili etkileyen deprem felaketinden zarar gören şehirlerin başında Malatya geldi. Acı kayıpların yaşandığı şehirde Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan da yaşamını yitirdi.

Yeni Malatyaspor'da bu sabah itibariyle yaşanan bir gelişme spor kamuoyu tarafından üzüntü ile karşılandı.
1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, "İlimizde yaşanan deprem sonrasında çok büyük bir afetin içerisinde kaldık. Futbolcumuz Ahmet Eyüp Türkaslan'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık ve bu süreçte ligden çekilme kararı aldık.
13.02.2023 Pazartesi günü ödemesi yapılacak olan ancak deprem dolayısıyla geciken ödemeleri beklemeyen Doğukan Emeksiz ve Arda Şengül, kulüplerine ve bu şehre büyük vefasızlık yaparak sözleşmelerini tek taraflı olarak fesih ettiler” denildi. 

Yeni Malatyaspor deprem Malatya gündem TFF