Deprem Siyasetin Gölgesinde Kaldı!

TAKİP ET

6 Şubat sabah 04:17'de meydana gelen ve 45 binin üzerinde insanın hayatını kaybetmesine sebep olan Kahramanmaraş depremi üzerinden geçen 1 aylık süre sonrası siyasetin gölgesinde kaldı.

11 ili etkileyen ve 45 binin üzerinde insanın hayatını kaybetmesine sebep olan Kahramanmaraş merkezli depremin üzerinden 1 ay geçti. Deprem sonrası yapılan çalışmalar devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 seçimlerinin 14 Mayıs’ta yapılmasının önünde herhangi bir engel olmadığını açıklaması ve ardından siyasi parti liderlerinin adaylık açıklamaları depremin etkilerini gölgede bıraktı.

GÖZLER DEPREM BÖLGELERİNDEN ANKARA ÇEVRİLDİ!
Günlerce deprem bölgelerinden canlı yayın yapan televizyon kanalları bir anda kameralarını Ankara’ya çevirdi. 6’lı Masanın cumhurbaşkanı adayı belirleme çalışmaları, İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in Millet İttifakına karşı sarf ettiği zehir zemberek sözleri ve masadan kalkması, ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun Millet İttifakı ve Akşener’in arasını tekrar bulmaya çalışması, Akşener’in tekrar ittifaka katılması gibi gelişmeler depremin yıkıcı etkilerini unutturdu.
 

gündem son dakika Deprem