Deprem ve Sel Nedeniyle Şanlıurfa'daki Törenler Buruk Geçti

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Urfa Kurtuluş Günleri' etkinliği sel ve depremler nedeniyle buruk yaşandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Urfa Kurtuluş Günleri” etkinliği sel ve depremler nedeniyle buruk yaşandı.

Kutlamaların adresi olan Balıklıgöl’deki etkinliklere çok sayıda kişi Türk bayraklarıyla katıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı kutlamalarda jandarma birliklerinin gösterileri ise nefes kesti. 

11 Nisan etkinlikleri kapsamında her gün binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Balıklıgöl’de komando birliklerinin gerçekleştirdiği gösteri izleyenlerden tam not aldı. Teçhizatlarıyla alanda akrobatik hareketler yaparak vatandaşların beğenisini kazanan komando birliğinin gösterisinin ardından jandarma mehteran ekibi sahne aldı. Etkinleri Balıklıgöl yerleşkesindeki Urfa türkülerinin seslendirmesi takip etti. Mapping lazer gösterisi ile tarihi Urfa Kalesi’ne deprem ve selden hayatını kaybedenler anısına “Ay Yıldızlı Bayrak” yansıtıldı. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, “Urfa Kurtuluş Günleri” kapsamında düzenlenmesi planlanan birçok etkinlik 6 Şubat’taki deprem ve 15 Mart’ta yaşanan sel felaketi nedeniyle iptal edildiği belirtildi. 

Deprem ve Sel Nedeniyle Şanlıurfa’daki Törenler Buruk Geçti Şanlıurfa haberleri deprem ve sel son dakika haberler